/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (7)
ebg_888
2
26-07-24
100
Lam (4)
jensviggo
3
13-02-24
100
kartoffelsalat (4)
vic200
4
26-12-23
300
Airfryer. (7)
omahexen
5
22-09-23
100
Bønner. (8)
Leif7
6
07-05-23
200
Klumpede rosiner (4)
Leif7
7
28-02-23
200
Rensetabletter til Espressomaskiner (2)
olarsen
8
02-01-23
200
Sild i glas til frysning? (5)
ingelein
9
16-06-22
40
Skal bage pizza, men hvad skal jeg gøre? (3)
Allan1998
10
23-02-22
100
sildesalat (12)
Sønder
11
05-10-21
100
Aspargessuppe og tarteletter (4)
ingelein
12
01-08-21
100
Pil selv rejer - holdbarhed efter pil (5)
ingelein
13
02-11-20
200
Rullepølse låst. (9)
Mosebaek
14
11-08-20
85
Tapas to go (7)
Rosa12
15
20-01-20
100
3 retters menu. Forret forslag (7)
bodillouise
[1-15] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1115
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
1001
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
626
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1516
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
726
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
747
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
978
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
864
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1948
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1856
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
654
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
2075
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2168
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
924
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1778
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
166
04-05-11
Smørrebrødspapir igen-igen EFTERLYSNING (21)
Heidi, Mivers...
167
04-05-11
Salt er sundt ? (21)
;o)-max-
168
03-05-11
"svejse" fryse poser (0)
Bo M Mogensen
169
03-05-11
hakke bøffer (3)
taarnborgvej@...
170
01-05-11
Ramsløg og hvidløg og noget (4)
Jens Bruun
171
30-04-11
Erfaring med mikrofiber klude som "kar... (1)
Ditte
172
29-04-11
Jernpande afgiver smag (2)
Martin Bak
173
28-04-11
pølser og penge (regnvejrsdag) (4)
;o)-max-
174
27-04-11
Omkring kinesisk mandolinjern (2)
Max
175
27-04-11
Sensorisk kogebog med fisk i fokus (5)
Henrik
176
26-04-11
Gaspakket kød fra Coop (7)
Henrik
177
25-04-11
Elkedel der ikke bliver utæt (8)
Martin Larsen
178
24-04-11
Birkes (5)
179
24-04-11
Smørrebrødspapir i ark? (11)
Heidi, Mivers...
180
24-04-11
Hvilken kaffe kværn? (10)
Peter Jensen
[166-180] af 12878
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177643
Tips :
31970
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409531
Brugere :
218890
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2025 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.