/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Klumpede rosiner
Fra : Leif7
Vist : 297 gange
200 point
Dato : 07-05-23 17:20

Her på mine gamle dage er jeg blevet vild med at bage mit eget brød, men ikke rugbrød da man jo kan købe datobrød helt ned til 2 kroner.

Den står tit på rosinboller, mit problem er at rosinerne klumper i bunden når jeg rører dejen i maskinen.
De kan fordeles når dejen er hævet og æltes en gang til før endelig formning, men det er ikke optimalt.

Hvordan ........ skal jeg rulle hele dejen ud og fordele rosinerne før formning af bollerne, eller er der andre tricks ?

 
 
Kommentar
Fra : Thyregod8


Dato : 08-05-23 10:08

Du skal bare ælte rosinerne ind i dejen før den sidste hævning.

Accepteret svar
Fra : dogvillestar

Modtaget 200 point
Dato : 08-05-23 16:30

Du kan lige 'nulre' rosinerne med lidt mel så de bliver 'pudret' og løse, inden du putter dem i.

Godkendelse af svar
Fra : Leif7


Dato : 10-05-23 18:55

Tak for svaret dogvillestar.

Kommentar
Fra : dogvillestar


Dato : 11-05-23 03:37



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407849
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste