/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
2
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
3
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-3] af 3
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
286
27-10-11
10
Makroner (3)
Sandvad261
287
26-10-11
100
Varmerist (7)
Sandvad261
288
22-10-11
100
DDV Plante 70 og almindeligt margarine (2)
toyota34
289
22-10-11
50
allegi (10)
joker138
290
16-10-11
100
Sprængt oksekød. (8)
jesper.s
291
13-10-11
152
jomfruhummer (6)
peggy1
292
13-10-11
50
Hasselb kartofler (10)
svendgiversen
293
13-10-11
300
Kartoffler opbevaring. (7)
Holst-Hansen
294
11-10-11
50
Zwilling knive (12)
Dipsey
295
04-10-11
343
ang.rugbrødsbagning ! (13)
lacra
296
02-10-11
100
Er rødbeden en roe ? (10)
winetaster
297
01-10-11
500
Også point for svaret til smuller54 (7)
bauchmann
298
30-09-11
500
Grovfranskbrød (15)
bauchmann
299
28-09-11
200
Vindruer (9)
frieda
300
23-09-11
100
En Fisk bageform (9)
Disi
[286-300] af 2082
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
16
11-02-16
636
Spejlæg med et nyt pust
spiren
17
11-10-15
808
MAYONNAISE / REMOULADE
AG112
18
28-06-15
883
Frittata/ æggekage
smuller54
19
10-12-14
597
Økologisk olivenolie direkte fra Spanien
Gyldendahl
20
03-12-14
843
Lækre mandler lige til at snacke
nosunshine5
21
08-10-14
2126
Havregrød, til Eyvind ;)
Troldepige
22
19-08-14
665
Helt friske fisk
Kusk85
23
13-08-14
1507
Ægge top skære
HertzDK
24
25-05-14
814
Forberede spareribs før grilltid
nosunshine5
25
03-04-14
939
Lækkert og nemt Alpebrød
smuller54
26
08-03-14
790
Fastbrændt fedt mm. efter madlavning
Sandvad261
27
09-01-14
975
Torskerognstid
smuller54
28
08-01-14
1194
Chok Wok
svendgiversen
29
23-12-13
863
Udrulning af marcipan
Sandvad261
30
20-12-13
786
Kranskage
Sandvad261
[16-30] af 876
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
16
05-11-11
Flødestuvet Blomkål med Pasta! (2)
Peter Nicolay...
17
04-11-11
Sesampasta (7)
Kurt Hansen
18
03-11-11
Hvorfor spiser de altid af samme talle... (12)
Børge
19
03-11-11
lamme kølle udebenet med fyld ? (10)
Bo M Mogensen
20
03-11-11
næsen op i numsen forhindrer allergi (2)
;o)-max-
21
03-11-11
Slip let materiale til dej (2)
Niels
22
02-11-11
Pesto holdbarhed (8)
Jørgen Farum ...
23
02-11-11
svineskank igen (2)
Aksel
24
02-11-11
Indkogning (15)
25
02-11-11
Navn på ost (6)
Max
26
31-10-11
Menu til 30-års fødselsdag (12)
Hauge
27
31-10-11
Erfaring med is maskine (17)
;o)-max-
28
29-10-11
Lage til kryddersild (21)
Aksel
29
25-10-11
Lammebryst-og slag (2)
Aksel
30
25-10-11
Tanqueray No Ten. (4)
Spørgeren
[16-30] af 12878
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177435
Tips :
31962
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408016
Brugere :
218879
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.