/ Forside/ Teknologi / Hardware / Bundkort / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Bundkort
#NavnPoint
tedd 7545
BjarneD 3920
peet49 3555
Gambrinus 2905
dk 2525
Klaudi 1380
Manse9933 1215
dos-man 1010
Brommi 1005
10  srhansen 945
Bundkort "bipper" ??
Fra : tommy_b
Vist : 385 gange
150 point
Dato : 23-04-04 06:27

Jeg har et problem med mit bundkort, ASUS P4s8x-x.
Min pc har kørt fint i 3 måneder men begynte pludseli, at bippe helt vildt og fryse.
Jeg har skiftet bundkortet til et nyt, samme slags.
Denne gang gik der 5 dage ! så begynte den igen at bippe helt vildt.
Jeg tror ikke, at det er nogle af de andre dele, som er i udu, idet installation af win xp vil fange disse fejl.
Nogle der ved hvad det kan være.
Jeg har kigget under hardwaremonitor og strømmen til ram og cpu stiger automatisk, indtil at tallese bliver røde.
Kan det være problemet ? Og hvad kan skyldes dette ? Virus ?

På forhånd tak.


 
 
Kommentar
Fra : Gambrinus


Dato : 23-04-04 06:37

Kender ikke bundkortet, men hvordan står dine indstillinger for overvågning/alarm i BIOS ?
Min temp. overvågning stod for lavt og derfor gav pc'en hele tiden bip fra sig.
Gambrinus

Kommentar
Fra : tommy_b


Dato : 23-04-04 06:51

Indstillinger for overvågning/alarm i BIOS står default.
Men jeg har også prøvet, at slå alarmen helt fra, med samme resultat: bip !!


Kommentar
Fra : Teil


Dato : 23-04-04 07:41

Gentagne korte bip er som regel hukommelses- eller skærmdriftsfejl.


Kommentar
Fra : tommy_b


Dato : 23-04-04 08:07

Det er et laaangt hyl-bip !!

Kommentar
Fra : Teil


Dato : 23-04-04 08:20

På ASUS hjemmeside burde du finde hjælp med at tyde bip-koder.
De er ikke ens i de forskellige BIOS-programmer.


Kommentar
Fra : molokyle


Dato : 23-04-04 08:42

Det er din RAM. Prøv at afmontere den og sætte den i igen. En 'dårlig' forbindelse eller en defekt RAM klods lader ofte Windows installere uden et pip, men viser sig så som 'frysende' i tide og især utide.

</MOLOKYLE>

Kommentar
Fra : Teil


Dato : 23-04-04 08:55

RAM kort monteres i Bank 0 (sokkel) er der flere sættes de i bank 1, 2 o.s.v.

Kommentar
Fra : BjarneD


Dato : 23-04-04 10:32

RAM lyder som en meget sandsynlig årsag, men jeg ville også tjekke om CPU'en og ikke mindst køleren er monteret korrekt.
Selv om MB er skiftet kan man jo godt lave samme fejl to gange.

Kommentar
Fra : tedd


Dato : 23-04-04 12:41

Kan osse være en tast på keyboardet der har sat sig fast

Annuller spørgsmålet
Fra : tommy_b


Dato : 09-02-06 09:24

Jeg har desværre ikke modtaget et gyldigt svar, og annullerer derfor dette spørgsmål

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173563
Tips : 31662
Nyheder : 719565
Indlæg : 6383065
Brugere : 218252

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste