/ Forside/ Interesser / Andre interesser / Smalltalk / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Smalltalk
#NavnPoint
ans 27196
Nordsted1 27077
molokyle 25449
Klaudi 19598
o.v.n. 17081
dova 16026
3773 15582
refi 15492
miritdk 13786
10  Camillasm.. 12371
Je suis jøde....
Fra : Kaptajn-Tommy
Vist : 173 gange
100 point
Dato : 30-09-16 19:47

Fik jeg af vanvare set TV2 News i dag..? Ja, det skal jeg da lige love for.

Det første slag i ansigtet var Havanneser Bill med jødekalot til begravelse Indrømmet - og måske lidt uretfærdigt, tanken gik tilbage til dengang, Poul Nyrup iklædte sig for lille cykelhjelm Havanneser Bill jødekalot var godt nok trukket frem i panden - og så fik den ellers ikke for lidt om dengang, Shimon var hans mentor......Hmmmmmm.....Mon den gode jøde Shimon, havde fortalt at havanneser-cigarer bruges til at ryge på - ikke til at stikke i fissen på praktikanter.

Kameraret zoomede videre. Hov!!! Der sad minsandten muslimen Obama med kalot. Godt nok med kalotten så langt tilbage i nakken, at man skulle kigge en ekstra gang for at se, om den var på - det var den.
OG hvad mand!!!??? Minsandten om ikke Prins Charles sad med kalot.

Og så fik den ellers en gang politisk korrekte taler. Jeg indrømmer blankt, at jeg sad ved sofabordet og krummede tæer. Ja, jeg tror faktisk, at jeg kom til at brække mig lidt i kaffekruset Ikke i lårfede stråler, men lidt gylp kom der.

Hvad mere er der sket i fædrelandet..? Jo, Martin Henriksen er blevet beskyldt for, at kalde en eller anden elevrådsformand for, at ikke at være dansker....Til det må jeg sige: Altså, hvis man sværger til Sharia, der som bekendt skal stå over Grundloven, set med muslimske øjene, så er man ikke - og bliver aldrig dansker, set med mine øjne.

Ugens absolutte højdepunkt:
Dansk Folkeparti bliver beskyldt for vælgerbedrag ......... Ja af hvem Jo såmænd af de partier, der i dette århundrede har snydt den danske vælgerbefolkning allermest, nemlig Socialdemokratiet og Venstre De skulle da - om nogen, ikke bruge ordet, VÆLGERBEDRAG.

Hvad er der ellers sket i dette lille lorteland...?
Joooooo, hvis du er muslim må kneppe mindreårige piger, bare du gifter dig med dem.
Knep du videre Jørgen Leth, det er legalt.

Og den sidste:
Rumforskningen mener, måske er der liv..................................Send omgående mange penge Som min salige fader lige har hvisket mig i øret: "Siden 1950 har de påstået, at der var liv i rummet. Jeg har ikke set noget til noget liv. Har du ..? " Næææææ, det har jeg nunte.

Statistikken Den er altid sjov
Volden i det danske samfund er stærkt dalende fik vi ørerbasserne tudet fulde af. Jo flere muslimer der blev lukket ind i landet, desto mindre voldtægter, desto mindre vold, desto mindre af alting. Men volden og voldtægterne er stigende med 27% i landsgennemsnit. Dog på Bornholm er den stigende med 162% og på Lolland-Falster 46% ...................Hmmmmmmm, er det forresten ikke på de 2 landsdele der er flest kulturberigere..?


 
 
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 172033
Tips : 31516
Nyheder : 719565
Indlæg : 6370408
Brugere : 218179

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste