/ Forside/ Interesser / Fritid / Andet fritid / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Andet fritid
#NavnPoint
Nordsted1 19280
refi 8854
ans 7523
HelleBirg.. 6932
dova 6475
svendgive.. 4440
miritdk 4321
Teil 3746
jangchr 3744
10  Klaudi 3672
B-vitaminer ??
Fra : DanniHansen
Vist : 1074 gange
10 point
Dato : 12-04-07 16:19

Skal man spise B-vitaminer for at ens hår på hovedet vokser?

 
 
Kommentar
Fra : Birgitta


Dato : 12-04-07 16:37

Næ. Man skal spise sund og varieret kost.

Kommentar
Fra : valde.


Dato : 12-04-07 17:02

Det kan da godt være - mit er holdt op - jeg spiser ikke b- vitaminer
http://www.1more.dk/b-vitamin/

Kommentar
Fra : Birgitta


Dato : 12-04-07 17:07Kommentar
Fra : ziggy99


Dato : 12-04-07 22:01

B-vitamin styrker hud, hår og negle, men hjælper ikke på skallethed, da dette er arveligt...se i din direkte linie..far, farfar m.v.

Mit hår bliver tyndere og tyndere og jeg har prøvet B.vitamin sammen med andre kosttilskud, neglene bliver stærke, men hårsækkene begynder altså ikke at producere mere hår.

Det gør til gængæld regaine... http://www.pfizer.dk/index.cfm?page=showproduct&product_id=81 ...problemet er bare at når (hvis) kuren stoppes er problemet der der ...med fornyet styrke og du skal investere i produktet resten af dit liv.

Hvis du spiser almindeligt varieret vil du få alle de vitaminer du har behov for, men hvis du arbejder i en grillbar med maden betalt, vil jeg anbefale dig at spise en multivitaminpille

Ziggy99

Kommentar
Fra : molokyle


Dato : 12-04-07 23:17

B-vitamin er mange ting og har mange navne: B1 (Tiamin), B2 (Riboflavin, Laktoflavin), B6 (pyridoxin, pyridoxal og pyridoxamin), B9 (folsyre) B12, ølgær mm.

Gennerelt giver B-vitaminmangel blandede symptomer:

B1:
Citat
Let mangel giver nedsat appetit, koncentrationsbesvær, træthed og irritabilitet.Dette ledsages af vægttab, forstoppelse, nedsat muskelkraft samt prikken og stikken i fingre og tæer.

Fortsætter mangeltilstanden kan den udvikle sig til våd eller tør beriberi. Især i Asien er den klassiske kostbetingede mangelsygdom beriberi udbredt. Den forårsages af langvarig mangel på vitaminet, og er især udbredt blandt personer, der lever af polerede ris, og har et fysisk krævende arbejde.

Den findes i to former: Den tørre form (det er den der ses hos alkoholikere herhjemme), hvor symptomerne er nervebetændelse, muskelsvækkelse, og gangforstyrrelser. Den våde form svækker hjertet, hvilket betyder, at der ophobes vand i kroppen.

Ydermere kan tilstanden udvikle sig til Wernickes encefalopati, som viser sig ved taleforstyrrelser, dobbeltsyn og gangbesvær. Det kan ende med døden. En anden er Korsakoffs sindssygdom, som præges permanent hukommelses besvær.

B2:
Citat
Mangelsymptomer: Findes ofte ved alkoholisme, narkomani, hypoglykæmi, diabetes, grå og grøn stær, sår på hornhinden, lav skjoldbruskkirtelaktivitet, medicinforgiftning og miljøforurening, høj alder og senilitet. Kliniske tegn er magentarød tunge, revner i læber og mundvige, søvnløshed, overfølsomhed overfor lys, svimmelhed, sitren og rystesyge, mental sløvhed, læsioner i øjne, der ofte løber i vand og er blodskudte, fedtet hud, der skæller og viser opsvulmede overfladiske blodkar og talgknopper, hårtab, børnesår (impetigo vulgaris). Degeneration af nervevæv, fedtlever og uregelmæssigt hjerte. Behov for dette vitamin øges under svangerskab og amning samt ved kroniske infektioner. Ved mangel er svære personlighedsændringer også iagttaget. Mangel optræder især i forbindelse med alkoholisme, sukkersyge, kræft, grøn stær, lav skjoldbruskkirtelfunktion, alderdom og miljøforgiftninger.
[/B]
B6:
[CITAT]
Mangel på B6-vitamin er sjælden og ses kun sammen med mangel på andre B-vitaminer. Symptomer på mangel kan være:

Kramper af samme type som man ser ved epileptiske anfald.

Hudforandringer.

Mikrocytær anæmi, der er en type blodmangel, hvor de røde blodlegemer (erythrocytterne) har formindsket volumen. Forekommer blandt andet også ved jernmangel.

Børn:

Hos børn kan B6-vitaminmangel give kramper af samme type, som man ser ved epileptiske anfald, fordøjelsesbesvær, vægttab, irritabilitet.

B12:
Citat
B12 vitamin mangel kan forekomme hos f.eks. vegetarer, da der især findes B12 i kødprodukter. Børn af vegetarmødre risikerer B12 vitamin mangel, hvis moderen ikke tager et kosttilskud. Dette kan medføre nedsat vækst, irritabilitet og i værste fald mental retardering.


B-vitaminer er nok vigtige, men har ikke meget med hårvækst at gøre

Kalk, Kiselsyre og Selen derimod er mineraler som styrker både hår og negle.

</MOLOKYLE>
Kommentar
Fra : molokyle


Dato : 12-04-07 23:19

HOV... B6-vitamin røg ind i B2-vitamin citatet, men læs det alligevel

</MOLOKYLE>Kommentar
Fra : molokyle


Dato : 25-04-07 18:13

Er dit hår vokset nu DanniHansen ?

</MOLOKYLE>

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177278
Tips : 31960
Nyheder : 719565
Indlæg : 6406892
Brugere : 218860

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste