/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7791
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Rullemagarine
Sandvad261 har modtaget 15 point for dette tip
Fra : Sandvad261
Vist : 939 gange

Dato : 26-10-11 23:07

I mange opskrifter på deje der skal rulles står der, at der bruges så og så meget smør til indrulning, lad være med at bruge smør, det er spild af både tid og penge, da' smørret jo er ret dyrt efterhånden.
Brug i stedet rullemagarine den er svær at opdrive, men smut ind til din bager, han sælger dig gerne en klat.
Forskellen på rullemagarine og eks. alm. smør er at rullemagarinen er arbejdet mere igennem, så den er mere sej og smidig, så inden du ruller din dej med denne magarine, så skal du lige tæve løs på den, og her vil du opdage at det er en strid magarine, først når dej og magarine har samme konsistens kan du begynde at rulle din dej.
HUSK: Wienerdej rulles 3+3 hverken mere eller mindre.
Butterdej rulles 4+3 hverken mere eller mindre.
Gør som beskrevet her, og følg så ellers opskriften, så skal du bare se nogle meget flotte basser du får ud af det.

 
 
Bedømmelse

Fra : malmin


Dato : 27-10-11 04:51

Smør er nummer et!

Du er bagersvend, men min bedstemor var konditor og hun lavede wienerdej og butterdej med smør, og hvis hun en dag havde brugt margarine kunne alle smage det - uden at hun havde sagt hvad hun havde kommet i dejen.

Bedømmelse

Fra : livamix


Dato : 27-10-11 04:54

super mane tak

Bedømmelse

Fra : aasenissum


Dato : 27-10-11 05:07

for dem, som er ligeglade - smør / margarine er det et udmærket tip, hvis man satser på udseendet, men DET ER SMØRRET DER GØR'ET. vi bruger smør til alt. .

Bedømmelse

Fra : pifo


Dato : 27-10-11 07:16




Kommentar

Fra : Sandvad261


Dato : 27-10-11 07:53

Til Malmin
En bager tager sig af det grove bagværk, og en Konditor klarer så alt det fine med kager og desserter.
Jeg har også prøvet at bruge smør til både butterdej og i Wienerdej, og med smørret blev det noget fladt brød, og det manglede de berømte flager, så rullemagarinen er helt klar den bedste, og hvis ikke, så kunne de jo henne hos bageren jo lige så godt bare bruge smør.
Det med din bedstemor og hendes smør og magarine, det tror jeg gerne på, for der er jo meget stor forskel, rullemagarine er noget helt andet, det fordamper under afbagningen, så du smager faktisk ikke magarinen.

Bedømmelse

Fra : bauchmann


Dato : 27-10-11 08:02



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 174599
Tips : 31742
Nyheder : 719565
Indlæg : 6390235
Brugere : 218363

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste