/ Forside/ Karriere / Uddannelse / Folkeskole / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Folkeskole
#NavnPoint
Nordsted1 3349
ans 2305
refi 1141
svendgive.. 1133
dova 890
frieda 840
hjkofoed 839
berpox 773
arne.jako.. 659
10  viviborgen 630
matematrik problemregning
Fra : Nikker
Vist : 2609 gange
50 point
Dato : 23-01-05 15:42

hej , jeg skal lave en problemregning til i morn :O

er der nogen der har en facit liste eller ved hvor jeg kan finde en ?

det er den fra december 2002


Håber i kan hjælpe :)


 
 
Kommentar
Fra : rwo


Dato : 23-01-05 15:49


Prøv opgavecentralen.dk

Måske ligger den der

rwo

Kommentar
Fra : Benjamin.Hansen


Dato : 23-01-05 15:49

Hvad med selv at regne ?
Det er vel derfor du går i skole - for at lære det....
Det at gå i skole handler om at lære og lære at tage ansvar....
God arbejdslyst

Kommentar
Fra : arne.jakobsen


Dato : 23-01-05 16:14

Benjamin har helt ret. Brug den tid du går i skole til at lære noget. Havde du gjort det, ville du vide at det ikke hedder matematrik, men matematik. Det hedder heller ikke "en problemregning". Det hedder heller ikke "morn". Ta' dig sammen og begynd at lære noget, i stedet for blot at håbe på at andre kan hjælpe dig til nogle nemme løsninger. Senere i dit liv vil du have behov for at kunne noget selv. Det er det du skal bruge tiden på nu. Held og lykke i dit fremtidige liv. Arne.

Kommentar
Fra : rotw


Dato : 23-01-05 17:07

vi kan hjælpe med at vise dig formler til udregning af regnestykkerne men da ikke hele din blækregning man kommer ingen vejne med snyd (du vil ærgre dig senere /det har du sikkert hørt tidt men det PASSER SGU der er mange voksne der har problemer i dagens danmark nogle med regning, fysik sprog mm

Kommentar
Fra : amdam


Dato : 23-01-05 17:43

Det er ikke nok at have facitterne. Du skal også have mellemregningen med, hvor du viser, hvordan du er kommet frem til resultaterne.

Kommentar
Fra : valde.


Dato : 23-01-05 18:10

Når du skal til eksamen, så er det ikke godt at vær afhængig af facitlister. Læreren skal nok fortælle dig om du har regnet rigtigt, og han fortæller hvor det eventuelt er gået forkert - det gør facitlisten ikke

Kommentar
Fra : Klumme


Dato : 23-01-05 18:32

Så så lille klogearne. Nu skal du lige rydde op i din egen møgkasse før du rydder op i andres.

Du ved f.eks. godt at det ikke hedder intilligens ik?? Og så stop din NEDLADENDE belæring af andre.

Kommentar
Fra : arne.jakobsen


Dato : 23-01-05 18:54

Nå Klamme, så er du der igen. Du KAN bare ikke finde ud af noget som helst! Som sædvanligt går du ind i en tråd, uden at have et svar på spørgsmålet eller blot en brugbar kommentar.
Hvad for en møgkasse? Hvornår har jeg skrevet intilligens ik?
Hvis du kender noget til det danske sprog, vil du se af denne tråd at hverken jeg eller andre svarere er nedladende.
Du kommer ind i denne tråd med ondt i sinde over for mig. Og KUN det. Det beviser at den eneste møgkasse der har vist sig i denne tråd er DIN hjerne. Så lille og dårligt-fungerende som den nu engang er. gange 100.

Og så kalder du mig lille? Jeg måler 1,92 cm. og vejer 93 kampklare kilo, så kom du bare an din syge LILLE skiderik. Eller hold dig væk fra voksne menneskers samtaler. DU stinker.

Kommentar
Fra : Klumme


Dato : 23-01-05 19:04


For lige at dokumentere at ScoreArne har store problemer med at stave, har jeg lige fundet et par eksempler frem. At der ikke er tale om slåfejl, men manglende viden om dansk ret skrivning, fremstår klart. Så mon ikke du lige du skal stikke piben, inden du bedrevidende og nedladende kaster dig over andres fejl.

Bare i denne tråd i 2 indlæg er der 3 fejl http://www.kandu.dk/dk/spg/54505

261104 - 22.11
Intilligens er mange-sidig. Det er ikke nok at være klog

271104 - 0030
men at du kan tale dig ud at følgende er squ et kunsstykke:

271104 - 0030
hver gang skrives i to ord


Kommentar
Fra : Klumme


Dato : 23-01-05 19:12

ScoreArne.
Det "lille" er en metafor, der beskriver din mentale middelmådighed.

Du spurgte hvornår du havde skrevet "intilligens"...... Jamen søg dog lille arne, eller kig på det jeg skrev ovenfor.

Nej de andre svarere er ikke nedladende, selv om de ikke svarer på spørgers spørgsmål, men typisk for dig bliver du, ud over ikke at svare, ubehagelig nedladende og bedrevidende. Det står i skærende kontrast til dine egne evner inden for dansk ret skrivning, hvilket ovenstående uddrag kun er et lille eksempel på. Så derfor LILLE arne, ryd op i din egen møgkasse, før du rydder op i andres.

Kommentar
Fra : arne.jakobsen


Dato : 23-01-05 19:40

Klamme

De eksempler du fremfører er aldeles uden såvel stave som sprogfejl. At du ikke kender ord som mange-sidig fortæller mere om din viden, mangel på samme, alder og IQ end om min.
Du prøver så at virke voksen ved at bruge udtrykket "Stikke piben", men det hedder det ikke. Det hedder "Stikke piben ind".
Du skriver også ret skrivning. Det hedder retskrivning. Tror du ikke LILLE KLAMME at det er dig der har et problem med retskrivningen?

Og skrid så fra denne tråd, hvor du så åbenlyst ikke har noget at komme med. [bræk]

Kommentar
Fra : Klumme


Dato : 23-01-05 19:44

Ups...... LOOL

Hvor blev LILLEArne af. Nåå han sidder nok ude i stalden og læser i RET skrivnings ordbogen.

Sjovt at du lige refererer til din fysiske størrelse. "Kampklar"......*GG* til hvilken kamp? Du beviser netop, at der ikke nødvendigvis er sammenhæng mellem intelligens og størrelse, og at uintelligente personer ofter drager den fejlslutning. Akkkkk, som du dog er sølle better Arne, og nem at gennemskue

Kommentar
Fra : arne.jakobsen


Dato : 23-01-05 19:47

Nikker, valde., benjamin, rwo, rotw, amdam >

Tag jeg nu lige sammen til at fortælle klumme sandheden. Han/Hun er jo ikke kommet med noget andet end lort imod mig. Er det det I synes er fedt? Han/Hun ødelægger Kandu på den måde.

Kommentar
Fra : Klumme


Dato : 23-01-05 20:30

Jamen LILLEArne.

Kan du nu ikke klare dig alene? Forøvrig bliver Kandu IKKE ødelagt af, at du bliver sat på plads - Tvært imod - Har du forresten kigget på de ord jeg nævnte tidligere? Skriv dem 100 gange hver dag den næste uge, så kan det være, at du kan lære dem.

Øhh... hvad mener du med: "Tag jeg nu lige sammen" ? Arne.... nu er du jo fuld igen

Kommentar
Fra : janni_s


Dato : 23-01-05 21:04

hvad er det for noget det her...! synes folk er uvenner under snart alle de spørgsmål jeg har været inde under..!
Jeg tror ikke det er meningen med kandu.dk

Kommentar
Fra : creamygirl


Dato : 23-01-05 21:13

Nu hvisker jeg ligeså stille til dig Janni, at kandu desværre er blevet befængt!
Det skete i sommers - og bliver tilsyneladende værre og værre for hver dag der går.

Man kan kun håbe, at når denne klode er ødelagt, så findes der en anden, hvor der kan slåsses (staves det sådan AJ?!) videre på.
Kommentar
Fra : janni_s


Dato : 23-01-05 21:18

nå men lige meget hvem det er og hvorfor, gider jeg ikke blande mig i, så find da et andet sted og hakke ned på hinanden:/ det er da ikke fedt for andre!

Kommentar
Fra : rwo


Dato : 23-01-05 23:31


Det kunne jo også være at Nikker for en gang skyld var blevet forhindret i lige netop at få lavet denne aflevering - hvem har ikke prøvet det ( om man var dygtig i skolen, eller ej ).

Nogle gange kan facitlisten også være en hjælp til at forstå opgaverne og på den måde at få regnet dem bedre igennem, og dermed blive bedre!!!

Hvis man ikke er interesseret i at hjælpe spørgeren, kan man så ikke bare kigge videre?? Og holde sin mening for sig selv??

Men ellers til dig Nikker, fik du løst dit problem til imorgen??

rwo

Kommentar
Fra : arne.jakobsen


Dato : 24-01-05 00:05

janni_s og Creamygirl

Prøv lige at læse tråden igennem igen. Se hvem der kommer ind i den og KUN laver lort, uden at have én eneste bemærkning til selve spørgsmålet. Det gør klumme. Alle andre har haft bemærkninger til spørgeren, der var relaterede til spørgsmålet. Den eneste der kom ind og kommenterede UDEN relation til spørgsmålet var klumme. Så hvis I synes at der bliver kastet med mudder i denne tråd, så ret jeres skyts imod klumme.

rwo > Ja det kunne lige præcis godt være, men det er ikke særligt sansynligt. Og vel skal nogen da ej holde sin mening for sig selv. Der var flere end jeg, der følte at DEN mening var værd at nævne, fordi den kunne LÆRE Nikker noget om livet. Det eneste du har gjort er: Uden at overbevise dig selv om grunden til spørgsmålet, STRAKS at forsøge at hjælpe en mulig doven - snydepels i at snyde sig selv. Det er ikke specielt smart. Hvad synes du selv?
Du behøver ikke svare. Du har allerede givet udtryk for din mening. Og den er i mine øjne både upædagogisk og dum.
P.S.: Derfor kandu jo godt være en OK person.

Kommentar
Fra : creamygirl


Dato : 24-01-05 07:10

Arne for hede hule helvede. Læs lige selv tråden. Du er der straks på din belærende og usmagelige facon, hvor du retter stavefejl og belærer spørgeren om, hvad han burde gøre mht. sin skolegang. Der bliver spurgt om en facitliste - og IKKE om, hvad du mener - og i særdeleshed IKKE om en rettelse af evt. stavefejl. Du ikke en gang forsøger at svare på spørgsmålet, så klap lige hesten kammerat.
Du er ikke dukkefører AJ. Vi er en mængde forskellige mennesker herinde, som ikke behøver danse efter din pibe. Lad dog være med at agere som en ren Mester Jakel.

Du skulle tage selv - at tage dig lidt sammen AJ. Din fremgangsmåde er langt fra 'nice' - og dit liv virker efterhånden ligeså 'velafbalanceret', som et sexliv i en kano.

Jeg tænder virkelig af overfor mennesker, der så konsekvent som dig går ind og retter stavefejl. Det er pisse lavt - og din alder taget i betragtning burde du være langt klogere....altså!! hrmmmff

Kommentar
Fra : creamygirl


Dato : 24-01-05 07:21

PS. Når man ligger sig ned på jorden og siger som et fortov så indbyder man lige som selv til at blive trådt på ik'?!

Kommentar
Fra : creamygirl


Dato : 24-01-05 07:22

Skulle du være i tvivl, Så er det dig der ligger på fortorvet AJ

Kommentar
Fra : arne.jakobsen


Dato : 24-01-05 10:33

Creamy

Både Benjamin og rotw giver udtryk for det samme som mig, men typiskt nok er det KUN mig der skal have smæk.

Kommentar
Fra : Klumme


Dato : 24-01-05 11:50

Hør nu her Tudefjæs. (men typiskt nok er det KUN mig der skal have smæk)

Er det så vigtigt for dig altid at færdes i en gruppe. Har du virkelig ikke nosser nok til at stå alene med dit lort.

Jeg ved godt et det er et håbløst forsøg, men prøv nu lige at læse de indlæg igen fra dine "medsammensvorne". De (Benjamin & rotw) svarer ganske vist ikke på sp. men de gør ikke som du, fremturer i den ekstremt nedladende holdning og ækle skolemesterfacon. Du starter traditionen tro med minutiøst at opremse hvor og hvilke stavefejl der er tale om. De (Benjamin & rotw) gir kun udtryk for at de ikke mener det er OK at søge en facitliste her, og argumenterer derefter for deres holdning.

Når man samtidig ser på alle dine egne skrive/stave/slåfejl, samt sætningsmæssige gebrækkeligheder, så skulle du mindst af alle belære nogen om deres fejl.

FortovsArne LOOOL (Den var go Creamygirl)

Kommentar
Fra : janni_s


Dato : 24-01-05 15:11

arne
du skal da ikke nævne mit navn. har da aldrig givet nogle af jer skylden, ved ingenting om nogen af jer og skal bare holdes langt ude af det, men helt ærligt så synes jeg bare det er for meget spild af tid at sidde og skændes over en tråd i kandu, om noget som ikke vedrører spørgsmålet som du selv siger! Vi er da trods alt vokse mennesker størstedelen herinde!!

Kommentar
Fra : boots


Dato : 08-02-05 22:30

arne.jakobsen.....Det er vist bare din bedrevidende fejlfokuserende facon og "talen ned" til folllk (slagfejl), der kortvarigt kan virke lidt generende. Bare en strøtanke fra en der lever af at rette andres retstavning, og som godt kan skææælne mellem slåfejl og retstavning.....og fange meningen alligevel....

Kommentar
Fra : rotw


Dato : 09-02-05 16:41

arne. det er åbenbart ikke alle der kan tage din tone da du kan være meget hård dog mener jeg at man skal tage det med et gram salt og sige det Arne

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 176969
Tips : 31936
Nyheder : 719565
Indlæg : 6404898
Brugere : 218803

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste