/ Forside/ Teknologi / Hardware / Bundkort / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Bundkort
#NavnPoint
tedd 7545
BjarneD 3920
peet49 3555
Gambrinus 2905
dk 2525
Klaudi 1380
Manse9933 1215
dos-man 1010
Brommi 1005
10  srhansen 945
pludselig død pc`er
Fra : lillelyst
Vist : 453 gange
50 point
Dato : 29-12-08 05:20

Godmorgen. Efter et strømafbrud har jeg ikke kunne få gang i min pc`er. Jeg kobler strøm til maskinen og blæseren som sidder oven på cpu`en går fint i gang men der er ikke strøm til harddiskene og alt det andet. Der findes ikke en lampe på asrock bundkortet så jeg har ikke mulighed for at kontrollere yderlige. Kan dog se på frontpanelet at lampen lyser - ikke som normal konstant men som om lyset nærmest "hakker" i det.

Har I et godt råd her?

 
 
Accepteret svar
Fra : Teil

Modtaget 50 point
Dato : 29-12-08 08:27

Kan være strømforsyningen, PSU

Kommentar
Fra : Teil


Dato : 29-12-08 08:29

Mål om PSU leverer spænding +5, + 12 V


Kommentar
Fra : peet49


Dato : 29-12-08 08:38

Tag 220V kablet fra pcèn, tryk på startknappen og hold den inde i ca. 10 sekunder, sæt 220V kablet på igen. Prøv så igen.

Kommentar
Fra : egoland


Dato : 30-01-09 14:51

Citat
Tag 220V kablet fra pcèn, tryk på startknappen og hold den inde i ca. 10 sekunder, sæt 220V kablet på igen. Prøv så igen.

Den kender jeg ikke, hvad skulle det hjælpe?

Kommentar
Fra : lillelyst


Dato : 19-02-09 11:03

Ups, beklager ikke at have svaret før. Der skulle en ny strømforsyning til.

Godkendelse af svar
Fra : lillelyst


Dato : 19-02-09 11:03

Tak for svaret Teil.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 174603
Tips : 31742
Nyheder : 719565
Indlæg : 6390248
Brugere : 218365

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste