/ Forside/ Teknologi / Hardware / Andet hardware / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Andet hardware
#NavnPoint
tedd 22408
refi 21484
Klaudi 14878
o.v.n. 12736
severino 10876
Fijala 9709
peet49 7935
Gambrinus 7284
emesen 6789
10  pallebhan.. 6757
Logitech Webcam
Fra : stensenior
Vist : 396 gange
20 point
Dato : 24-03-08 16:05

Er der nogle der har en løsning ? Når jeg installerer mit Logitech QuickCam Fusion på min pc med Vista kommer der en fejlmelding når jeg starter maskinen op.
Fejl i " Communications_Helper.exe" Programmet lukkes WebCam virker ikke. Har søgt og fundet de nyeste driver både under Vista og på Logitech`s sider. Hele installationen kører fint det virker bare ikke


 
 
Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 24-03-08 16:57

kig lige under windows update om der ligger en opdatering også
det gjorde der hos mig indtil jeg opdagede hvorfor skidtet drillede - men - altid en god ide at afinstallere helt og fjerne nøglen i reg.basen osv først

Kommentar
Fra : stensenior


Dato : 24-03-08 17:12

Det har jeg prøvet både at installere det fra den medfølgene skive. derefter afinstallere alt. Fundet de nyeste driver fra Logitech. Afinstallere alt. Har også bare sat stikket i usb porten så finder Vista selv de nyeste driver og installerer igen. puha
Det er som om at når vista skriver i begyndelsen " der er fundet ny hardware " Det er her det går galt.... hmmmmm. Har 3GB ram kan det "ødelægge" noget ??

Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 24-03-08 17:25

aha vista igen

husker du at installere og køre som administrator

Kommentar
Fra : stensenior


Dato : 24-03-08 17:36

Naturligvis..... ellers kan man vel ikke !!!!
( PS savner min XP en lille smule men men se aldrig tilbage )

Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 24-03-08 17:38

minderne har man vel lov at ha`

virker underligt med dit problem - men der hvor jeg installerede før jeg selv fik - gik det også galt flere gange - indtil vi bare lod den stå og lod windows selv finde ud af om der var opdateringer - altså uden at gøre andet end hvad der bliver spurgt efter ved install og genstart.



Kommentar
Fra : stensenior


Dato : 24-03-08 17:49

Har fuldt dit råd Så nu må vi se om det lykkes på et tidspunkt ellers tak for dine svar

Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 24-03-08 18:08

krydser fingre

Kommentar
Fra : Højris


Dato : 24-03-08 23:58

Den probematik syntes jeg at have været præsenteret for før.!
Dengang var det et allinone interfjæs fra sandberg. Derved ikke sagt at det er sandbjerg der fejler.


http://kandu.dk/Spg117962.aspx
????? Har været inde for at reklamere, men den virkede helt ok.
Der hænger nok et bit et sted.

Højris.

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 176826
Tips : 31926
Nyheder : 719565
Indlæg : 6404075
Brugere : 218778

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste