arne.jakobsen....
Jeg kan læse at du absolut intet ved om store køkkener... Jeg er uddannet smørrebrødsjomfru, og var i lære i et kongress- og kultur center, hvor vi ofte (meget ofte) lavede buffeter til flere tusinde mennesker og jeg kan forsikre dig om, at et sådan sykke værktøj aldrig ville overleve sådan et sted. Det er muligt, den er en stor nytte i det private hjem, men det vil tage alt for lang tid at bruge den i praksis..... En god, skarp spids kniv er det allerbedste og hurtigste stykke værktøj!!
Og Jeg vil faktisk vove og påstå at det da er sjovt, at du kender en der bruger sådan et stykke værktøj, i herning messecenter.... Så kunne du vel bare ringe til ham og spørge hvad den hedder....
Og til upyoursmate, vil jeg anbefale dig at købe den bog, der hedder "køkkenartistens Pynt & Pift", skrevet af June Bugden, udgivet af forlaget høst&søn. Det er en fremragende bog, med masser af dekorative udskæringer. Samt billeder af de knive, og andre køkkenredskaber, der er nyttige i den sammenhæng....
og hvis du gerne vil lave tomat/ægge stjerne, gøres det ved at skiftevis skære således med en god, skarp spids kniv
/ \ / \ / \ / \ osv.....
knus
Liv