/ Forside/ Interesser / Videnskab / Biologi / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Biologi
#NavnPoint
ans 3767
dova 3103
creamygirl 2971
molokyle 2669
arne.jako.. 2646
paperboy 2592
natmaden 2549
Gambrinus 2140
timeglas 1508
10  berpox 1040
majskobler?
Fra : laurenzio
Vist : 2561 gange
50 point
Dato : 31-07-02 21:34

Hej,
Er der nogle som ligger inde med en god opskrift/tilberedning på majskobler?
Jeg havde tænkt mig at dampe dem (i en konvektions ovn) hvor længe skal de ha`? Skal de "pakkes ud" før dampning? salt/smør før eller efter tilberedning?
På forhånd tak.
Mvh
Laurenzio

 
 
Accepteret svar
Fra : SuperJan

Modtaget 60 point
Dato : 31-07-02 22:18

Du skal bare koge dem i en stor gryde med vand og salt ca 10 min, og ja du skal pille skralden af først.
Derefter severer du dem med smør og groft salt.
Har lige spist 1 idag, og det smager noget så dejlig...

Jan

Godkendelse af svar
Fra : laurenzio


Dato : 01-08-02 10:46

Tak for svaret SuperJan.
                        

Kommentar
Fra : litium


Dato : 30-10-02 03:06

Hej laurenzio
Jeg plejer at grille dem efter de er pillede grillede majskolber er det bedste i hle verden. Og hvis det nu ikke er grillvejr udenfor, så kan man faktisk godt gøre det på en kogeplade. Man lægger bare noget aluminium på pladen og "griller" dem. Det bliver selvfølgelig ikke lige så godt som at gøre det på en grill, men det virker. Bagefter dypper du dem ned i noget saltvand, og når de så skal spises, er det lige før du kan høre englene synge og solen skinne.
God appetit!!

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177416
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407858
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste