/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Røget torskerogn
Fra : Nordsted1
Vist : 3336 gange
100 point
Dato : 26-03-12 19:38



Nu skal vi til at røge torskerogn igen, men efter en lang vinter, kan jeg da ikke huske hvordan vi gjorde - vi fik kun afprøvet det en gang sidste år.

Når jeg søger på google er der mange måder, bl.a i køleskab i 12 timer først, og en anden med hvidløg... sådan gjorde vi ikke, vi kogte rognen - men hvor længe skal de ha' sådan ca

Det er torskerogn af middel størrelse og vi kan bedst li' dem uden de er for bløde


 
 
Kommentar
Fra : pifo


Dato : 26-03-12 20:56

Der er et svar her:

Citat
http://www.kandu.dk/spg161279.aspx

Kan så fortølle dig igen at du pakker rogn ind i bagepapir og sætter en elastik om pakken.
Koger det i ca. 10 min.
Derefter pakker du det ud og ryger det.
Læg et godt lag savsmuld i din røgovn og fyld sprit i beholderen. Ryg det til savsmullet der brugt op.


citatet er fra
http://www.kandu.dk/spg161280.aspx

Accepteret svar
Fra : supermusen

Modtaget 100 point
Dato : 27-03-12 06:34

Hej Nordsted1,
Jeg fandt lige denne opskrift til dig:

http://www.walter-lystfisker.dk/oprgrogn.htm

Min mor laver den mest fantastiske hjemmelavede remoulade. Hvis du er interesseret, så kan jeg godt bede hende om opskriften?

yummi yummi - det smager bare godt

Knuz fra

Supermusen (der er lidt forelsket - både i foråret og i en skøøn mand )

Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 27-03-12 08:35




Citat
Kan så fortølle dig igen at du pakker rogn ind i bagepapir og sætter en elastik om pakken.


Den var ny

Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 27-03-12 18:43



Supermusen, hvor er det herligt at du er i så godt humør, håber det holder rigtig rigtig længe


Nu har vi fået kogt rognen, og vi var igen så dygtige, at bukserne ikke gik i stykker selv om vi ikke pakkede dem ind

http://peecee.dk/upload/view/358747

http://peecee.dk/upload/view/358754
   

Godkendelse af svar
Fra : Nordsted1


Dato : 27-03-12 18:47

Tak for svaret supermusen.

Det blev til de 15 min. der stod i dit link, og i morgen bliver de røget

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 176897
Tips : 31928
Nyheder : 719565
Indlæg : 6404472
Brugere : 218793

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste