/ Forside/ Karriere / Penge / Økonomi / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Økonomi
#NavnPoint
Nordsted1 8234
ans 3763
dova 3605
refi 3378
Bille1948 3007
svendgive.. 2320
golfhouse 2300
Paulus1 1990
transor 1945
10  alka 1803
Spar penge på god mad
Scrub har modtaget -10 point for dette tip
Fra : Scrub
Vist : 1494 gange

Dato : 22-06-12 14:51

Dette tip er til dem der spiser ude en gang imellem

Jeg har fået muligheden for at tilbyde et halvt års VIP medlemsskab til 0 kroner - altså helt og hundrede procent gratis.

I tilmelder jer via linket, og så virker det således at i modtager i ny og næ en mail med rabat imellem30-50% på diverse spisesteder i hele landet faktisk.

Fordele:
- Meget simpelt
- tager kun 1 minut
- kan spare jer selv og resten af familien en del penge på lækker, god mad
- 100% gratis
- ingen omkostninger / skjulte gebyrer

LINK:
http://www.menucard.dk/gratis/7712a

Fortsat god dag kandu'ere

(p.s. - kunne ikke finde andet end "Økonomi" der passede bedre)

 
 
Bedømmelse

Fra : poten


Dato : 22-06-12 15:54


GRATIS! JA GODAW DÅ!

Kære Ven!

Du har nu mulighed for at få et halvt års VIP MenuCard medlemskab gratis til en værdi af 499kr.
MenuCard giver 30-50 % rabat på 180 restauranter i Danmark. Alle nye medlemmer deltager i konkurrencen om en rejse til New York for to personer! Vinderen bliver fundet 30. Maj 2012. Der er ingen binding på dit gratis medlemskab.

God fornøjelse og velbekomme!

Handelsbetingelser MenuCard

REGISTRERINGSBETINGELSER:

- Dit MenuCard er strengt personligt og restauranterne kan bede om billedlegitimation, for at verificere ejerskabet.

- Ved svindel eller misbrug med kortet, har MenuCard eller partnerrestauranter, fuld ret til at indrage kortet og opsige det pågældende medlemskab - uden refundering.

- Som medlem modtager du MenuCard´s månedlige nyhedsbrev pr. mail og generelle nyheder pr. mail eller sms. Du kan til enhver tid framelde dig disse nyheder ved at kontakte følgende e-mailadresse: kontakt@menucard.dk.

GENERELLE BETINGELSER:

1. PRISER

1.1
Alle priser er angivet i danske kroner og inklusiv 25% moms. Alle varer er eksklusiv porto og ekspedition.

1.2
Prisen på abonnementet er 499 DKK pr. år inklusiv moms. Leverings- og administrationsomkostninger er 29 DKK inkl. Moms
OBS: KORTET OG LEVERING ER GRATIS I ET ÅR, FOR DEM DER HAR TILMELDT SIG, I FORBINDELSE MED MENUCARDS GRATISKAMPAGNE.

2. BETALING

2.1
Du kan betale online med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, JCB, Visa Electron, Maestro, eDankort.

2.2
Særlige forhold ved brug af Maestro kort og Visa Elektron kort

Maestro:
Kortet kræver 3Dseucre, hvor kortholder verificerer sig. Det er derfor ikke muligt at tilmelde sig abonnement ved brug af Maestro kort.

Visa Elektron:
Kortet kan som udgangspunkt kun bruges i den fysiske handel, men enkelte udstedere tillader e-commerce transaktioner. Selvom kortet kan benyttes til e-commerce transaktioner, er det IKKE sikkert at udsteder (banken) tillader abonnementsbetaling (tilbagevendede betalinger) med kortet. Det kan give en situation, hvor den første transaktion går godt, men den/de efterfølgende bliver afvist.

2.3

Betaling vil blive trukket fra kortholder ved afsendelse af abonnementskortet.

2.4

Ved betaling vil du modtage en kvittering pr. e-mail.

2.5

I tilfælde af ændring af dit kortnummer er du forpligtet til at gøre MenuCard ApS opmærksom på dette, så næste års medlemskab kan blive trukket på det nye kortnummer.

3. LEVERING

3.1
Du vil modtage abonnementskortet ca. 2-4 uger efter modtagelse af ordre via webshop.

3.2

Leverings og administrationsomkostninger er 29 kr. Inkl. Moms, som vil blive trukket sammen med prisen for abonnementet.

4. BEKRÆFTELSE PÅ MODTAGELSE AF DIN ORDRE OG ACCEPT AF ORDREN

4.1
Når du har afsluttet købet, sendes via e-mail en bekræftelse på, at din ordre er modtaget, og på ordrens indhold. Bekræftelsen indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og leveringsadresse, betalingsmetode samt en oversigt over ordren.

4.2
Der tages forbehold for udsolgte varer og andre forhold, der bevirker at MenuCard ApS ikke kan opfylde ordren.

5. SIKKERHED

5.1
Ved betaling anvendes sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem en internetbrowser (kortindehaveren) og en internetserver (forretningen), sådan at dine oplysninger er beskyttede under overførslen fra din computer til vores server. MenuCard ApS får således aldrig kendskab til dine konto-oplysninger, da vi modtager indbetalingsbeløbet fra PBS.

6. PERSONOPLYSNINGER OG MODTAGELSE AF MARKEDSFØRINGSMATERIALE

6.1 videregivelse af personoplysninger
Ved at registrere dig som medlem af MenuCard ApS’ medlemsklub accepterer du, at MenuCard ApS kan videregive dine kontaktoplysninger til MenuCard ApS’ nærmere angivne samarbejdspartnere med det formål at disse samarbejdspartnere kan kontakte dig for at tilbyde dig rabatter og tilbud på deres produkter og ydelser, eller som følge af at du har registreret dig hos disse samarbejdspartnere via MenuCard ApS’ hjemmeside. Disse samarbejdspartnere udgør på nuværende tidspunkt eBay, ved Blå Avis A/S, Downtown ApS og Berlingske Media A/S. MenuCard kan løbende indgå aftaler med yderligere samarbejdspartnere omkring videregivelse af dine kontaktoplysninger. Såfremt dette sker modtager du meddelelse herom og bliver bedt om at give dit samtykke til den specifikke videregivelse. Ved at tiltræde disse betingelser giver du derfor samtykke til, at MenuCard ApS kan videregive dine kontaktoplysninger til de navngivne samarbejdspartnere. Du kan til enhver tid trække dit samtykke til at MenuCard ApS kan videregive dine kontaktoplysninger tilbage ved at kontakte kontakt@menucard.dk.

6.2 Samtykke til at modtage markedsføringsmateriale
Ved at registrere dig som medlem af MenuCard ApS’ medlemsklub accepterer du at modtage markedsføringsmateriale fra MenuCard ApS samt fra MenuCard ApS’ samarbejdspartnere via MenuCard. Medlemsklubben har til formål at tilbyde medlemmerne fordelagtige tilbud på restaurationsbesøg, hotelophold, wellness, butikker, online butikker, andre rabatordninger samt øvrige tilbud på forbrugervarer, services og -ydelser, fra MenuCard ApS’ samarbejdspartnere. Du giver samtidig accept til at modtage kampagne tilbud på mail og sms udvalgt særligt af MenuCard ApS til medlemsklubbens medlemmer. Ved at tiltræde disse betingelser giver du derfor samtykke til at modtage markedsføringsmateriale fra MenuCard ApS samt MenuCard ApS’ samarbejdspartnere via MenuCard ApS. Du kan til enhver til trække dit samtykke til at modtage markedsføringsmateriale tilbage ved at kontakte kontakt@menucard.dk.

Ved konkurrencer kontaktes vinderen direkte.

7. FORTRYDELSESRET

7.1
Du kan fortryde dit køb af produkter og abonnementer hos MenuCard ApS op til tre dage efter købet er gennemført. Der er ingen fortrydelsesret efter 3 dag, da kortet er fremstillet særligt med navn til køberen. Ved fejl, mangler eller udeblevne leverancer skal du rette henvendelse til: kontakt@menucard.dk

8. ÆNDRING AF RABATPARTNERE

8.1
MenuCard ApS’ samarbejdspartnere har indgået en kontrakt med MenuCard ApS. Denne kontrakt kan opsiges af både af samarbejdspartneren og af MenuCard ApS. Det må derfor forventes, at der i løbet af en medlemsperiode både vil kunne komme flere og færre rabatpartnere. Dette er forventeligt og kan ikke give anledning til reklamation fra medlemmer eller refundering af abonnementsprisen.

8.2
MenuCard ApS formidler en oversigt over restauranter der yder rabat til MenuCards medlemmer, det er således ikke altid muligt for MenuCard ApS at have en 100% korrekt liste over de rabatter der ydes, da ansvaret påhviler restauranten at informere MenuCard ApS om en eventuel udmelding. Der kan endvidere ske menneskelige fejl fra både restauranten og MenuCard ApS’ side. MenuCard kan derfor ikke drages til ansvar for misvisende information.

9. ANSVAR

9.1
Mister du dit MenuCard, kan et nyt generhverves for 50 DKK. incl moms. (+ fragt og ekspedition) - Ret venligst henvendelse til kontakt@menucard.dk og fortæl at du har mistet dit medlemskort.

9.2
Vi forsøger hos MenuCard ApS at sikre os mod driftsfejl. Vi kan dog ikke garanterer, at hjemmesiden altid fungerer og er fejlfri. Vi tager forbehold for prisfejl, udsolgte varer mv. Opdager du fejl på hjemmesiden må du meget gerne kontakte os på: kontakt@menucard.dk, hvorefter vi vil undersøge fejlen.

9.3
MenuCard ApS forbeholder sig retten til at ændre i disse betingelser til en hver tid. I tilfælde af væsentlige ændringer vil du blive bedt om at bekræfte, at du fortsat tiltræder betingelser pr. e-mail. Du kan altid finde den seneste version af betingelserne på menucard.dk Disse vilkår er senest blevet opdateret d. 23/11-2011

10. ABONNEMENTETS VARIGHED

10.1
Dit medlemsskab hos MenuCard ApS løber pr. årsbasis. Når du tilmelder dig som medlem, gælder dit medlemskab således i minimum 365 dage fra modtagelsen af kortet. Udløbsdatoen vil fremstå trykt på kortet. Der udbetales ikke kompensation ved udmelding inden medlemsskabet udløber. Du vil ved årets udløb modtage en e-mail og gjort opmærksom på udløbet af dit abonnoment. I den forbindelse vil du blive gjort opmærksom på at MenuCard er et betalingsprodukt. Du vil i den forbindelse og kunne vælge at fortsætte med et reduceret gratis medlemskab. Medmindre du vælger det gratis medlemskab, forlænges dit medlemskab automatisk i endnu et år ved udløbstidstidspunktet, og du vil blive opkrævet abonnementsvederlag for den forlængede medlemsperiode uanset om det oprindelige abonnement blev tilbudt gratis som en del af en kampagne eller til en reduceret pris. Er du tilmeldt via en virksomhed eller organisation, der har en aftale med MenuCard gælder der særlige vilkår for dit medlemskab. Disse vilkår kan ses under 10.2, b.

10.2

a)

Særligt for private medlemmer:
Hvis du har modtaget kortet gratis vil du ved årets udgang blive spurgt om du ønsker at fortsætte som gratis medlem, men nu med et reduceret medlemskab. Vælger du dette vil MenuCard vedblive med at gratis for dig. Vælger du ikke dette vil du vedblive med at have alle MenuCards muligheder, men som betalende medlem. Har du købt et fuldt medlemskab og betalt for det, vil du automatisk igen i det efterfølgende år blive fornyet med et fuldt betalingsmedlemskab. Du kan dog 14 dage før dit medlemskabs udløb vælge at få et gratis eller reduceret medlemskab ved at informere MenuCard per post eller email. Hvis du ønsker at udmelde dig fra MenuCard ApS’ medlemsklub, skal vi senest 14 dage før dit medlemsskabs udløb have modtaget din udmelding pr. post eller e-mail til kontakt@menucard.dk. Har vi ikke modtaget din udmeldelse indenfor fristen, vil et nyt kort blive udstedt, som du modtager med posten. Betalinger for nye fulde medlemskaber i det efterfølgende år vil enten blive trukket via dine kortoplysninger, som du tidligere har meddelt os ved afsendelse af kortet eller opkrævet ved girokort / email (sidst nævnte er primært til kampagne-medlemmer). Alle medlemmer bliver påmindet om medlemskabets udløb pr. Email eller sms.

b)

Særligt for medlemmer tilmeldt via en virksomhed/sponsorart:

Hvis du har modtaget kortet gratis vil du ved årets udgang blive spurgt om du ønsker at fortsætte som gratis medlem, men nu med et reduceret medlemskab eller om du ønsker at vedblive med et fuldt medlemskab og betale for det. Vælger du det gratis medlemskab vil MenuCard vedblive med at gratis for dig, men med reducerede muligheder. Du skal aktivt vælge at opgradere dit medlemskab til fuldt medlemskab, ellers vil du blive flyttet til det reducerede gratis medlemskab. Har du købt et fuldt medlemskab og betalt for det, vil du automatisk igen i det efterfølgende år blive fornyet med et fuldt.

Hvis du er tilmeldt MenuCard ApS’ medlemsklub via en aftale med den virksomhed, hvor du er ansat gælder særlige vilkår for forlængelse af dit medlemskab. Du vil derfor modtage et særligt tilbud for forlængelse af medlemsskabet inden dit medlemskab udløber. I det tilfælde, at din virksomhed forlænger aftalen med MenuCard vil du modtage et nyt medlemskab gratis, og dit medlemskab vil blive fornyet automatisk. I det tilfælde at du modtager MenuCard som en sponsorart forbeholder MenuCard sig retten til at vælge om MenuCard automatisk kan forny sponsorartet ved udløb eller at MenuCard giver et tilbud til fuld eller reduceret pris eller at MenuCard vælge at udmelde dig.

10.3

MenuCard ApS kan til enhver tid opsige dit abonnement i en igangværende medlemsperiode mod at refundere en forholdsmæssig andel af abonnementsvederlaget svarende til den resterende medlemsperiode. Har du modtaget kortet til en reduceret pris skal dette ses i forhold til den reducerede pris.

11. FORCE MAJEURE

11.1
MenuCard ApS er under alle omstændigheder ansvarsfri ved omstændigheder, som MenuCard ApS ikke er herre over, f.eks., men ikke begrænset til, strejke, lockout, brand, mangel på transportmiddel, krig, valutarestriktioner, computervirus, hacking, systemfejl og -udfald, forbud mod import/eksport, energiudfald m.m.

12. MISBRUG

12.1
Misbrug af MenuCard.dk eller MenuCard ApS´ produkter og ydelser medfører ophævelse af dit medlemsskab uden varsel og/eller politianmeldelse.

Bedømmelse

Fra : netop


Dato : 22-06-12 15:58


Reklamestunt for at tjene penge selv...

http://menucard.dk/bliv-ambassadorBedømmelse

Fra : Bille1948


Dato : 22-06-12 16:11Bedømmelse

Fra : webm


Dato : 22-06-12 16:12Det eneste der er gratis her,
må være de spam mails man bliver bombarderet med efterfølgende.

Bedømmelse

Fra : Teil


Dato : 22-06-12 16:15Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177449
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408120
Brugere : 218879

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste