/ Forside/ Teknologi / Operativsystemer / MS Windows / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
MS Windows
#NavnPoint
Klaudi 75253
o.v.n. 67550
refi 58409
tedd 45557
Manse9933 45149
molokyle 40687
miritdk 38357
briani 27239
BjarneD 26414
10  pallebhan.. 24310
Windows Media player XP tips (Begynder/ø~
HIM_PiratWare_com har modtaget 5 point for dette tip
Fra : HIM_PiratWare_com
Vist : 483 gange

Dato : 24-07-02 22:56

De fleste kender Windows media player, men det er de færste, der bruger programmet fuldt ud. Efter i nogle år at have været et noget et lidt tungt program, der ikke har kunne hamle op med de fleste andre gratis afspillere. Men der er sket meget i XP versionen det er skå det jeg vil fortælle lidt om i denne uide/tip.

Media Player Start>

Når man starter sin media player, dukker Microsofts media guide op. Det er gates forsøg på at levere lyd og billede til verden. Her kan du finde en masse musik videoer og film trailere. Men det kan man jo så mange andre steder så vi hopper vedre.

Menu>Afspilleren>
Ude i højre er der en menu bestående af 7 knapper. den øverste er afspilleren altså den du spiller mediaen i. og i venstra er så playlisten hvor du kan trække de filer du vil have spillet ind. når du spiller musiken kan du vælge at se forskællige mønstre hved at klikke på den lille stjerne men det kan i selv lige lege med og vi hopper vidre.

Menu>Kopier Fra CD>
Hvis man smider en musik cd i drevet og klikker på Kopier Fra CD, Får man automatisk en oversigt op med indholdet af CDen. Ved at sætte flye ben i den lille box ide i siden ved de nummere men, vil kopire, er det let og hurtig at kopire nummer over på harddisken.

BEMÆRK:At i det man kopire nummerne laver Media player automatisk nummerne om til WMA-filer(Microsofts lydformat), der blodt fulder omkring en tiendedel af cdens lydfil. Hvis man er til Mp3, kan man bare formater WMA til Mp3, men WMA fulder mindre en Mp3 og lydkvaliteten er stort set den samme.

Foroven i playeren er der 3 knapper: Kopire Musik(som kopire musiken over på din harddisk). Hent Navne(Der automatisk døber musik filerne deres rigite navne). og så er der Albumdetaljer(Der henter detaljer om albumet og cover og en andmelse af albumet dog kun hvis den findes på Microsofts hjemme side hvilket der er stor chance for). Hvis man her klikker på Kunstnerprofil, Får man en biografi med links til kunsterens forskællige cder.

Menu>Media-Bibliotek
Her har du mulighed for at få et samlet overblik over alle de media filer du har på computeren. I menuen Funktioner kan man klikke på Søg Efter Mediafiler, og Playeren vil gennem søge computeren efter media filer og ligge dem i et index med forskællige katogorier hvor efter de kan lave en playliste med dit farvorit musik.

Menu>RadioTuner
Dette er en fiks ligge funktion fom alle net radio lytter vil kunne nude godt af hvis de har ADSL eller ISDN.
På net Radio statiner er ydkvalitene ligeså god som på alle andre radio staioner. Og du kan en da søge efter din unglings gangere.

Menu>Kopire Til CD Eller Enhed
Her kan du brande dine musik filer ud på CD hvis du har en brænder men det anbefales du bruger den brander software der følger med brænderen. Hvis du er i besidelse af en mp3 afspiller er Media Player også et fint værktøj

Menu> Tema Vælger
Ganske simpet kan du vælge et andet skin(udsene) til din Media Player.

Jeg håber i fik noget ud af guiden og hvil bruge Media player i fremtiden. og selvføldig vil give den mange sterner

Hilsen HIM
Visit www.piratware.com - www.thecover.dk
 
 
Bedømmelse

Fra : Rellom


Dato : 25-07-02 06:07Bedømmelse

Fra : kaasgaard


Dato : 24-07-02 23:52Bedømmelse

Fra : food_life


Dato : 25-07-02 00:19Bedømmelse

Fra : briani


Dato : 25-07-02 08:46Bedømmelse

Fra : renem


Dato : 25-07-02 09:42Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177281
Tips : 31960
Nyheder : 719565
Indlæg : 6406936
Brugere : 218861

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste