/ Forside/ Teknologi / Operativsystemer / MS Windows / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
MS Windows
#NavnPoint
Klaudi 75253
o.v.n. 67550
refi 58409
tedd 45557
Manse9933 45149
molokyle 40687
miritdk 38357
briani 27239
BjarneD 26414
10  pallebhan.. 24310
Kontrolpanel kan ikke åbnes
kaypia har modtaget 30 point for dette tip
Fra : kaypia
Vist : 2971 gange

Dato : 20-11-07 15:46

I et tip fra "hcma" den 14-10-2007 oplystes det, at mange fik fejl ved forsøg på åbning af kontrolpanel, og at problemet formentlig skyldtes brænderprogrammet Nero 8.
Det var der efterfølgende forskellige bud på.
Jeg hører til en af de fejlramte, og jeg føler mig nu helt sikker på at problemet hos mig alene skyldes Nero ver. 8.
Umiddelbart efter, at jeg have downloadet Nero 8, som i øvrigt fungerede udmærket, kunne jeg ikke åbne Kontropanel, men fik følgende fejlmeddelelse: Explorer Exe har fundet en fejl og lukkes..
Herefter vendte skærmen tilbage til den vante opsætning, men fejlen gentog sig, så snart jeg forsøgte at åbne Kontrolpanel.
Da Nero 8 var det sidste program som blev installeret - i ø. en procedure helt uden fejlmeldinger - var min mistanke alligevel rettet mod Nero 8. Ikke mindst da der ikke i Systemgendannelse var oprettet noget brugeligt gend.punkt
Nu kunne jeg jo ikke via Kontrolpanel-Tilføj/Fjern Programmer komme til at afinstallere Nero 8, men adgang til dette findes selvfølgelig også via Denne Komputer, så ad denne vej blev det forsøgt, men det kørte ikke helt efter bogen, men Nero 8 forsvandt da så meget, at det ikke var brugeligt.
Restfiler blev sendt i papirkurven.
Nu var der imidlertid pludselig opstået andre mystiske fejl. Der var ikke længere adgang til min eksterne harddisk og et par andre "småting".
Forsøgte alle for mig tænkelige muligheder for genopretning, også scanning for virus og spy, samt kørsel af sfc /scannow, men lige lidt hjalp det. Det var i ø. også ganske længe siden, at jeg havde installeret nye programmer
Det første fingerpeg om Nero´s forsyndelser kom, da jeg geninstallerede Nero 7. Det gik fint, og nu var der igen direkte adgang til Kontrolpanel, men, men de andre fejl var der stadig og tilsyneladende uhelbredelige.
Så fandt jeg kun den tunge vej tilbage, nemlig at geninstallere XP-pro på en renset harddsik med det efterfølgende arbejde at geninstallere mangt og meget.
Og så kommer vi til slutningen af min "bevisførelse" mod Nero 8.
Geninstallationen af xp forløb fuldstændig planmæssigt. Det gjorde den efterfølgende opdatering med SP 2 og alle andre opdateringer også. Som en af de allerførste programmer jeg så geninstallerede var Nero 8, og det var ikke den tidligere version. Jeg hentede en ny.
Så var balladen der fluks igen. Kontrolpanel kunne ikke åbnes. Samme fejlmeddelelse.
Denne gang havde jeg været så snedig at oprettet et gendannelsespunkt forinden Nero 8 blev installeret - og tak for det. Nero 8 blev fjernet. Alt fungerede herefter OK.
Nero 7 blev geninstalleret. Alt fungerer helt optimalt - også alle de øvrige programmer, som jeg nu efterhånden har fået geninstalleret.
Så der er ingen tvivl i mit sind, og nu vil jeg foreløbig vente en stund før jeg prøver igen og se lidt på supportsiderne hos Nero. Hvis det er et alm. kendt problem, kommer der sikkert en løsning derfra. Andet kan de ikke leve med.
Og det vil være mit råd til alle som påtænker at opgradere eller købe Nero 8. Se om der kommer en supportmeddelelse om dette problem.

Men ellers er jeg i øvrigt ikke helt enig med "epidedymittis", som i det nævnte tidligere tip udnævnte Nero til "alle dage at have været noget lort". Jeg har haft rigtig meget fornøjelse af både Nero 5, Nero 6 og Nero 7, men sådan kan vi jo se forskelligt på det.

Det var et længere indlæg om et "lille" problem, som faktisk blev til et stort problem, men nu er jeg rigtig fornøjet igen.

 
 
Bedømmelse

Fra : Pivili


Dato : 20-11-07 15:53Bedømmelse

Fra : miritdk


Dato : 20-11-07 15:59

mange der oplever det problem desværre

godt tip

Bedømmelse

Fra : pallebhansen


Dato : 20-11-07 16:00

Rigtig godt tip
Tip plejer ellers at være dagens udklip om virus/spyware, så dit er ret anderledes.


Bedømmelse

Fra : WinXPeter


Dato : 20-11-07 16:05

Rigtig godt tip.

Jeg siger ikke at Nero er noget lort, blot er det så kendt at folk glemmer at sammenligne og prøve andre producter.

Bedømmelse

Fra : 1133


Dato : 20-11-07 16:07

fint tips


Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177281
Tips : 31960
Nyheder : 719565
Indlæg : 6406938
Brugere : 218861

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste