/ Forside/ Interesser / Helbred / Allergi / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Allergi
#NavnPoint
Nordsted1 861
ans 580
smuller54 510
achtonfem 510
frieda 500
dova 220
BjarneD 200
srhansen 200
mangorossa 200
10  vaxen 200
Ny behandlingsform
gladforlivet har modtaget -10 point for dette tip
Fra : gladforlivet
Vist : 840 gange

Dato : 28-09-06 16:14

InJiva behandling

InJiva behandling er en ny og anderledes behandlingsform. Anderledes fordi den i løbet af en til to måneder, og uden brug af medicin eller andre remedier, kan afhjælpe både "kroniske" og tilbagevendende tilstande hos børn såvel som voksne. Det kan være migræne, allergier, gigt, astma, depression, træthed, panikangst, OCD, kolik, søvnproblemer og meget andet.

InJiva behandling er udviklet siden 1994 i Danmark. InJiva betyder at "være i kontakt med sjælen" og behandlingens mål er, at modtageren får frigjort sine sjælskræfter, sit mod og sin styrke, så man kan blive sit eget livs mester og derved skabe det liv, man dybest set ønsker sig.

Behandlingen er en årsagsbehandling, der ikke tager udgangspunkt i diagnoser eller symptomer. Modtageren får i stedet hjælp til at se sit liv som en helhed og til at se hvordan, hvornår og hvorfor problemerne egentlig er opstået. Behandlingen tager fat om roden til de følesmæssige, tankemæssige og sjælelige problematikker, der har skabt sygdom, lidelse og smerte i personene krop og/eller sind.

En fysisk eller psykisk lidelse kan således have rod i uforløste følelser eller måske et dybereliggende traume fra barndommen. Et traume kan fastholde et menneske i eksempelvis angsttilstande, modløshed og mindreværdsfølelse. Man kan have udviklet et negativt tankemønster og derved negative forventninger til sig selv og livet, eller man kan føle sig fastlåst og handlingslammet i sit liv og forsøge at leve op til andres forventninger, i stedet for selv at tage styringen. Gennem InJiva behandling forløses de begrænsende og måske selvdestruktive mønstre, og man kan da gennem konstruktive og selvopbyggende handlinger komme videre i livet uden symptomer.

InJiva behandlere har alle selv været igennem intensive og dybtgående forløb, hvorigennem de har opnået at kunne formidle den kraft og indsigt der skal til, for at forløse disse dybe blokeringer. Behandlingen sker gennem en blid berøringsteknik, der befrier, renser og tilfører energi og kraft til modtageren og kombineres med samtale og vejledning i at skabe en gunstig forandring. Et InJiva forløb består oftest af 4-6 behandlinger af ca. 2 timers varighed.

Bogen "Når sjælen er fri" af InJiva behandler Susanne Nevel fortæller om baggrunden for InJiva og de forskellige trin et forløb kan bestå af. Desuden indeholder den beretninger fra mennesker, der selv har erfaret behandlingerne på egen krop. Den koster 150 kr. og kan købes i boghandler eller bestilles på hjemmesiden www.forlagetjiva.dk


 
 
Bedømmelse

Fra : bsjh


Dato : 28-09-06 16:22

så stop dog med at spamme tips

Bedømmelse

Fra : Ladamm


Dato : 28-09-06 16:28
Bedømmelse

Fra : missjosephine


Dato : 28-09-06 16:35

der er ikke nogen der skal bilde mig ind, at ved at læse den bog, så vil min forsvundne brusk og min ødelagte menisk pludselig komme til syne igen og menisken blive helet....så ville det nok være blevet anvendt langt før på diverse hospitaler og hos specialister...
en slidgigt i det omfang jeg har, vil aldrig kunne genoprettes andet end at udskifte mit knæ til et nyt...
slidgigt kan ikke behandles til at forsvinde,men kun holdes ved lige eller nede, ved at indtage forskellige former for natur- eller receptpligtigt medicin,der kan holde inflamationene i ave.
den forsvinder desværre ikke sådan bare lige.
skal dog nævnes, at jeg er tilhænger af og tror på virkningen af diverse naturpræperater, men har dog også selv afprøvet et par af slagsen uden resultat af nogen art.
mvh...miss.j.

Bedømmelse

Fra : Klumme


Dato : 28-09-06 16:37

IDIOT

Bedømmelse

Fra : amdam


Dato : 28-09-06 16:41Kommentar

Fra : refi


Dato : 28-09-06 16:41

Troede det var et overstået problem

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177274
Tips : 31960
Nyheder : 719565
Indlæg : 6406879
Brugere : 218860

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste