/ Forside/ Interesser / Fritid / Sport / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Sport
#NavnPoint
refi 3860
ans 3423
Nordsted1 3104
Stouenberg 2510
Kortoverv.. 2244
jakjoe 2179
katekismus 2170
pve 1965
fdbm 1839
10  Klaudi 1810
En anderledes sportsgren
Fra : Sillepigen
Vist : 2141 gange
50 point
Dato : 21-11-06 14:20

Hej!
Jeg har længe ledt efter en sport, som jeg kunne tænke mig at gå til. Jeg forsøgte håndbold en periode, men det var ikke lige mig. Følte mig så dårlig sammenlignet med de andre.
Nu tænker jeg på fodbold, basket o.l., men det jeg egentlig godt kunne tænke mig, var en lidt anderledes form for sport, f.eks. ultimate, flag football... Et eller andet. Helst holdsport.
Kender du en sjov form for anderledes sport kunne jeg godt tænke mig at høre om det.
Jeg bor desværre ikke i en storby (Vejle), så der er heller ikke altid de bedste muligheder. Men måske man kunne lave om på det.
Går nogen herinde til de traditionelle sportsgrene i Vejle-egnen kunne jeg også godt tænke mig, at høre fra dem

Mange hilsner,
Kathrine

 
 
Kommentar
Fra : refi


Dato : 21-11-06 15:17

Dans er "IN" lige for tiden

Kommentar
Fra : polyglot


Dato : 21-11-06 17:13

Hej Kathrine

Jeg ville foreslå skak, som er meget anderledes for en pige (hvorfor du sikkert vil blive behandlet som en dronning...). Der er næsten ikke nogen der spiller. Men du lyder som en der vil prøve noget mere fysisk.

Så hvad med bowling eller curling?

Lars

Kommentar
Fra : Sillepigen


Dato : 27-11-06 00:25

Hej og tak for jeres svar :D
Ja, jeg interesserer mig meget for dans, men desværre kun fra sidelinjen, da min selvtillid er så godt som i bund og så har jeg lidt "isolering" (som i fedt) rundt omkring, der ikke rigtigt passer til dans
Det er primært en fysisk sport jeg leder efter, men som sagt er Vejles udvalg umiddelbart ikke så stort, så man kan ikke have de helt store krav.
Jeg vil meget gerne have flere idéer.

Mange hilsner,
Kathrine

Kommentar
Fra : livlivliv


Dato : 27-12-06 10:49

Et godt bud ville måske være sejlads? Vejle ligger tæt ved vandet, og hvadenten det foregår i jolle eller kølbåd, er det for børn og voksne i alle aldre.
Ikke mange uden for sejler-miljøet vil tænke på sejsport som en sportsgren, men sejlere vil nikke genkendende til, at det er en krævende sport, hvor du er i god form og er stærk.
Forskellen på kølbåd og jolle er primært, at jollesejlads er mere selvstændig og mere våd, men begge dele er sjovt.

hlíf

Kommentar
Fra : Dalapin


Dato : 17-01-07 16:12

Hej Kathrine

Nu skulle jeg selv lige til at lede efter noget i det her "sportsforum" og faldt over din "klumme".

"Den er lidt svær" , for du nævner i flæng, at din selvtillid er langt nede, at du bærer rundt på en naturlig "isolering" , følte dig dårlig sammenlignet med andre på holdet - og så vil du gerne starte på en holdsport.

En svær cocktail. .

Som håndboldtræner kan jeg fortælle, at de fleste starter i en tidelig alder, "fordi" veninderne starter, og ellers kommer nye medlemmer "i grupper", for at starte på samme niveau med nogen og have "en social base / udgangspunkt" på holdet.

Fra min egen søn, som er 13 og ca. 10 kg for "velisoleret" kan jeg fortælle, at holdsport "er noget skidt" - for ham i hvert fald. For selv om han går i klasse med både fodbold- og badmintonspillere, kom han aldrig rigtig i gang. Dels fordi det ikke fangede, men nok primært fordi hans grundform er så elendig, at han lige som dig føler sig "for dårlig" i forhold til de andre.

Ren teknisk var der såmænd ikke noget "i vejen" hos ham, men grundformen - puha, og det er ikke rart at blive skiftet ud til fodbold, fordi man er flad efter 5 min., for derefter at tilbringe størstedelen af kampen på bænken.

Så i dit tilfælde skulle du enten melde dig til en holdsport, sammen med nogen veninder, og så må du jo se i den "lokale tlf.bog", hvad der står af klubber / sportsgrene i dit nærområde.

Alternativt kunne du jo også ta' veninden med til noget individuelt, som f.eks. WingTzun, Thaibo, boxning eller lign. - altsammen sportsgrene, som er super mht. selvværd og "afisolering".

Vigtigst af alt er dog, at du finder noget, som virkelig "fænger", så du ikkke ender med at skulle diskutere med dig selv hver gang du skal til træning, eller finder på en masse dårlige undskyldninger for ikke at skulle afsted.

Held og lykke med det

Mvh
DalapinKommentar
Fra : mbc208


Dato : 04-02-07 10:41

hej du kan gå til en slags for sejl sport.

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177281
Tips : 31960
Nyheder : 719565
Indlæg : 6406945
Brugere : 218861

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste