| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
    
        
            
                
                  | Tilbehør til roastbeff Fra :  MSS  | Vist : 1147 gange 100  point Dato :  27-01-06 10:06 |  
  |   
                Hej
 
 Jeg skal lave en roastbeef næste weekend og savner lidt inspiration til tilbehøret ?
 
 mvh
 MSS
  
                
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                  | Kommentar Fra :  food_life   | 
  Dato :  27-01-06 10:10 |  
  |  
 
                - bordellaisesauce (rødvinsauce), ærter Bonne Femme (med bacontern & sauterede løgtern) samt pommes Duchess (kartoffelmos evt. fyldt med hakkede krydderurter og så sprøjtet i rosetter, herefter bagt i ovnen)
 Velbekomme!
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                  | Kommentar Fra :  maria22  | 
  Dato :  27-01-06 10:13 |  
  |  
 
                En pastasalat som er lækker og anderledes!
 Pastapenne/skruer
 Olivenolie, tre spiseskeer
 Frisk basilikum, en håndfuld
 Otte-ti soltørrede tomater
 To fed hvidløg.
 Salt og Peber
 Det kogte pasta røres med de øvrige ingredienser. Du får den skønneste pastasalat med god smag. 
 Hertil serveres godt brød.
 Maria
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                  | Kommentar Fra :  molokyle   | 
  Dato :  27-01-06 10:28 |  
  |  
 
                Jeg er traditionsbunden:
 Rødvinssovs, kogte hvide kartofler, brunede kartofler, blancerede grønne bønner/ærter, syltede asier og tyttebær kompot.
 </MOLOKYLE>
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                  | Kommentar Fra :  frieda   | 
  Dato :  27-01-06 10:58 |  
  |   |   |           
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                 |  
 
                molo mein schatz - sq da ikke dét til ROASTBEEF......
 Det er til OKSESTEG - forøvrigt måååms   
Men ellers, hvis det er til kold roastbeef:
 Kogte pillede aspargeskartofler, grofthakket rødløg, groftklippet purløg, dressing af balsamico smagt til med lidt vand, salt og peber - dét er sartme guf fru christoff! 
 Skal helst trække et par timer - god idé at lave det, mens kartoflerne er varme - så trækker de mest smag til sig.
  
Hanne
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                  | Godkendelse af svar Fra :  MSS  | 
  Dato :  27-01-06 14:03 |  
  |  
 
                Tak for svaret Nordsted1.
 mvh
 MSS
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                        
                
            
        
          | Du har følgende muligheder |  |  
  |  
            
               
                    Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
  
                    Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
                    
                                  
            
          |   |   
        
        
          
         
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |