/ Forside/ Teknologi / Operativsystemer / MS Windows / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
MS Windows
#NavnPoint
Klaudi 69375
o.v.n. 67550
refi 58409
Manse9933 45149
tedd 44737
molokyle 40677
miritdk 38357
briani 27239
BjarneD 26414
10  pallebhan.. 24310
The VGA does not exist!
Fra : rotweiler
Vist : 350 gange
100 point
Dato : 13-05-05 15:56

Jeg prøver at installere en Grafik kort driver.
Når jeg trykker på setup efter jeg har downloadet den, og trykker på run, skriver den pludselig "The VGA does not exist".

Og så kan jeg ikke komme videre. hvad kan det være?

 
 
Accepteret svar
Fra : emesen

Modtaget 110 point
Dato : 13-05-05 15:59

Det er måske et AGP-kort du vil indstallere.

Kommentar
Fra : rotweiler


Dato : 13-05-05 16:02

Hvad er et AGP-kort?

Og hvorfor kan den ikke installere det?

Kommentar
Fra : emesen


Dato : 13-05-05 16:15

Et AGP-kort sidder i det brune slot.
Har du monteret et nyt grafikkort og hvis - hvad er det for et.

Kommentar
Fra : rotweiler


Dato : 13-05-05 16:23

Nej jeg har ikke monteret noget. Jeg har et integreret grafik kort. Har lige reinstalleret windows xp home.
Og der er et gult spørgsmåltegn ud for "video Controller (VGA compatible)".

Så jeg har været inde på producentens hjemmeside og hentet driveren, og så skrev den det.


Kommentar
Fra : emesen


Dato : 13-05-05 16:26

Ok - så kan det være du mangler at sætte SP1 eller SP2 ind, fra windows update.

Kommentar
Fra : rotweiler


Dato : 13-05-05 16:32

Min windows indeholder i forvejen en sp2 og jeg har hentet nogle hotfix halløjer allerede..

Godkendelse af svar
Fra : rotweiler


Dato : 13-05-05 16:39

Tak for svaret emesen. Jeg fandt ud af at det bare var en lidt forkert driver fra producentens hjemmeside. Du skal have tak for din indsats
                        

Kommentar
Fra : emesen


Dato : 13-05-05 17:03

Tja - så er det nok et indbygget AGP kort du har.


Kommentar
Fra : emesen


Dato : 13-05-05 17:19

rotweiler - hvis det er det samme problem her:
http://www.kandu.dk/dk/spg/66782

Så slet lige spørgsmålet.

Kommentar
Fra : rotweiler


Dato : 13-05-05 17:40

Ja det er stort set samme problem, men jeg ka ikke finde den "rigtige" driver hvis det er det der er problemet?

Tror du ikke problemet er at det er en update til en driver jeg slet ikke har?

Når jeg kigger på min computer med everest, så skriver den at jeg har den og den driver, og det er den samme som producentens hjemmeside anbefaler. Men når jeg så downloader den, og vil installere den så sker det pjat som jeg beskrev.

Kommentar
Fra : emesen


Dato : 13-05-05 18:39

Det er muligt at du har den driver som skal bruges men at den ikke kan "komme til" fordi der er en forkert driver i vejen.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173446
Tips : 31650
Nyheder : 719565
Indlæg : 6382265
Brugere : 218247

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste