/ Forside/ Teknologi / Operativsystemer / MS Windows / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
MS Windows
#NavnPoint
Klaudi 75853
o.v.n. 67550
refi 58409
tedd 45557
Manse9933 45149
molokyle 40687
miritdk 38357
briani 27239
BjarneD 26414
10  pallebhan.. 24310
msn - bloker person.
Fra : NielsPT
Vist : 957 gange
50 point
Dato : 04-04-05 13:37

Hej

Hvis jeg sletter og blokerer en person fra msn, vil vedkommende så kunne se at han/hun er blevet blokeret af mig? Eller vil jeg altid bare stå som 'offline' for personen?

Mvh Niels

 
 
Accepteret svar
Fra : CCjunior

Modtaget 60 point
Dato : 04-04-05 13:40

du vil stå som offline..

Godkendelse af svar
Fra : NielsPT


Dato : 04-04-05 13:47

Tak for svaret CCjunior.
Og tillykke med prøven samt ringen!!



Kommentar
Fra : 1975


Dato : 04-04-05 13:50

Hvis vedkommende går ind i "Preference" og så i "Privacy" kan man se en liste over personer som har tilføjet en selv til listen. Så vil vedkommende kunne se at du har slettet personen.

Hvis du ikke vil have at vedkommende opdager at du ikke gidder snakke med den mere så må du nøjse med at blokere den.



Kommentar
Fra : CCjunior


Dato : 04-04-05 13:51

Taktak..

Kommentar
Fra : NielsPT


Dato : 04-04-05 13:54

Okey 1975.

Vedkommende kan nok ikke finde ud af at gøre det som du beskriver, så jeg sletter og blokerer..
Men tak for kommentaren.

Mvh Niels


Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177435
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408004
Brugere : 218879

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste