|
| Kommentar Fra : briani |
Dato : 14-11-04 11:49 |
| | |
| Kommentar Fra : ladies |
Dato : 14-11-04 13:55 |
|
tak den side har jeg,det er for at få lidt flere, opskrifter
ladies
| |
| Accepteret svar Fra : briani | Modtaget 100 point Dato : 14-11-04 14:08 |
| | |
|
Hej har fået en kenwoodbagemaskine, men jeg kan ikke time den og bage brød til næste dag, hvis det er en gærdej,
hvordan gør I andre? Er der forskel på bagemaskiner? Er der nogle som har en grundopskrift på marmelade som er lavet i en bagemaskine. På forhånd Tak
Mvh
Indiana
| |
| Kommentar Fra : Quack |
Dato : 19-01-05 14:41 |
|
Til Indi
Skal du ikke bare huske a komme gær i til sidst og al væde i først.
MVH.
Q
| |
| Kommentar Fra : Quack |
Dato : 19-01-05 14:59 |
|
Det var måske lige et lidt hurtigt svar der. Det kan jeg måske godt se.
I stedet for at bruge frisk gær så brug tør gær. (Husk at en pakke tør gær svarer til en pakke frisk gær uanset gram mærkningen) Kom så ingidienserne i sådan at gæren ikke bliver våd inden maskinen selv går i gang.
| |
| Kommentar Fra : Sophie_F |
Dato : 08-08-05 01:01 |
|
Kære Ladies
Der er udkommet en udmærket bog der hedder:
Bo Christiansen
Beskrivelse:"Friskbagt brød - med bagemaskine."
ISBN 87-90958-72-1
Forlag Forlaget mellemgaard
Udgivelsesår 2005
Kærlig hilsen
Sophie
Sider 60
Den kan købes i boghandler men også bestilles online hos:
www.nuurb.dk
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|