/ Forside/ Teknologi / Operativsystemer / MS Windows / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
MS Windows
#NavnPoint
Klaudi 69375
o.v.n. 67550
refi 58409
Manse9933 45149
tedd 44737
molokyle 40577
miritdk 38357
briani 27239
BjarneD 26414
10  pallebhan.. 24310
LimeWire Problem
Fra : betonjens1
Vist : 956 gange
240 point
Dato : 07-11-04 13:43

Efter at har fået Service Pack 2 instaleret vil LimeWire ikke fungere, selv om jeg tillader det at pasere Firewall siger det at det bliver spæret, også hvis jeg slår Firewall helt fra. der må være noget andet der skal stilles på men hvad ?.

 
 
Kommentar
Fra : tedd


Dato : 07-11-04 13:51

Kan det være du skal tillade en pop up skærm for at programmet virker?

Kommentar
Fra : betonjens1


Dato : 07-11-04 13:58

Og hvor aktivere jeg den pop op spære

Kommentar
Fra : tedd


Dato : 07-11-04 14:09

SP2 har jo en indbygget pop up spærre! Du kan indstille settings for pop up spærringen i den process linje der dukker op hvis en pop up bliver spærret! F.eks til at man skal tillade en pop up til at køre en gang eller permanent! Ved ikke om det er problemet, da jeg ikke kender Limewire! Men mange programmer vil ha en eller anden form for reklame til at køre sideløbende med programmet for at programmet virker!

Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 07-11-04 14:58

sådan lige kort - man kan da bare lige trykke enten Ctrl eller shift for at ophæve blokering for pop up - altså tillade at de vises hvis man absolut VIL se dem

Kommentar
Fra : betonjens1


Dato : 07-11-04 17:20

der er ingen pop up

Kommentar
Fra : tedd


Dato : 07-11-04 18:58

Har du en router? Det kunne være der skulle åbnes nogle porte der?

Kommentar
Fra : tedd


Dato : 07-11-04 19:05

Eller måske er der en nyere version af Limewire, der løser problemet?

Kommentar
Fra : xou


Dato : 07-11-04 19:24

hej betonjens1 ?

I funktioner i internet explorer kan du slå pop up fra.

Men det kunne osse være noget snavs du har på din pc.
test for virus her:
http://us.mcafee.com/root/mfs/default.asp?WWW_URL=www.mcafee.com/myapps/mfs/default.asp
kør spybot - hent her:
http://www.download.com/3000-8022-10289035.html?tag=lst-0-2
ps hvis du finder en viris skal du dog deaktivere systemgendannelse,da virus kan gemme sig der (systemværktøjer under start-programmer-tilbehør)


Accepteret svar
Fra : xou

Modtaget 240 point
Dato : 07-11-04 19:26

Kopi hele linket ind i adressefeltet i internet explorer...som var
http://us.mcafee.com/root/mfs/default.asp?WWW_URL=www.mcafee.com/myapps/mf s/default.asp
marker derpå kopi derpå musen ved ads. sæt ind...

Kommentar
Fra : betonjens1


Dato : 08-11-04 11:18

Hej xou
ingen virus,ingen ruter.pop up er slået fra.
Jeg tænker på om der er noget i sikkerhedscenteret der skal ændres ?

Kommentar
Fra : betonjens1


Dato : 08-11-04 12:21

Jeg har løst problemet ved at afinstalere service Pack 2
Ellers tak for hjælen

Godkendelse af svar
Fra : betonjens1


Dato : 10-11-04 00:48

Tak for svaret xou.
Jeg har givet dig mine point jeg skulde jo af med dem ,som du kan se fant jeg selv en løsning,men jeg har stillet et nyt spørsmål det kan være du kan klare det.
hilsen Betonjens                        

Kommentar
Fra : tedd


Dato : 10-11-04 01:10

Her er løsningen med sp2. http://www.gnutellaforums.com/showthread.php?s=&threadid=28437
Temmeligt dumt at sætte din computer i højrisiko ved at afinstallere en ellers velfungerende sp2

Kommentar
Fra : xou


Dato : 10-11-04 11:00

jeg tror tedd har løsningen osse her...(+dit nye jo)

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173369
Tips : 31646
Nyheder : 719565
Indlæg : 6381749
Brugere : 218246

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste