/ Forside/ Teknologi / Hardware / Bundkort / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Bundkort
#NavnPoint
tedd 7545
BjarneD 3920
peet49 3555
Gambrinus 2905
dk 2525
Klaudi 1680
Manse9933 1215
dos-man 1010
Brommi 1005
10  srhansen 945
Modem og bios
Fra : moeffe
Vist : 324 gange
20 point
Dato : 29-03-02 07:46

compaq presario 5640 og windows xp.

Der er ingen klar tone, men det kan fint finde modemet. (og JA jeg har set efter om stikket er i)

Er der nogen, der ved hvordan man får adgang til bios?

 
 
Accepteret svar
Fra : frostys

Modtaget 20 point
Dato : 29-03-02 10:49

Mener det er F10 for at kommme i bios opsætning, hvis der er pasword på er det noget andet so´m skal til. Du ska da clear cmos eneten ved at flytte jumper eller tage batteriet ud 10-15 min og sætte det tilbage igen skulle da selv gå i opsætning.

Kommentar
Fra : Nyhedsbruger


Dato : 29-03-02 11:17

Tryk F10.

Modemdriveren ligger på http://web14.compaq.com/falco/sp_list.asp

Tjeck efter om modemet deler en ressource med en anden enhed i computeren.
For en sikkerheds skyld, så tjeck også om der er blevet ændret på
opkaldsindstillingerne for din internetforbindelse.

Ellers prøv at tilføje følgende parameter til init strengen for modemmet:
AT,,

Mvh

Martin Andersen
"moeffe" <moeffe.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
news:WVTo8.2050$567.148896@news000.worldonline.dk...
> compaq presario 5640 og windows xp.
>
> Der er ingen klar tone, men det kan fint finde modemet. (og JA jeg har
> set efter om stikket er i)
>
> Er der nogen, der ved hvordan man får adgang til bios?
>
> --
> Leveret af:
> http://www.kandu.dk/
> "Vejen til en hurtig løsning"
>



Kommentar
Fra : Nyhedsbruger


Dato : 29-03-02 11:22

BTW hvis det er modemdriveren der er problemet, og den ikke ligger på
compaqs side,
enten er det en Diamond Supra Express 56i Pro eller også er det et Lucent
modem.

"Martin Andersen" <15andersen@telia.com> skrev i en meddelelse
news:naXo8.28275$n4.5598759@newsc.telia.net...
> Tryk F10.
>
> Modemdriveren ligger på http://web14.compaq.com/falco/sp_list.asp
>
> Tjeck efter om modemet deler en ressource med en anden enhed i computeren.
> For en sikkerheds skyld, så tjeck også om der er blevet ændret på
> opkaldsindstillingerne for din internetforbindelse.
>
> Ellers prøv at tilføje følgende parameter til init strengen for modemmet:
> AT,,
>
> Mvh
>
> Martin Andersen
> "moeffe" <moeffe.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
> news:WVTo8.2050$567.148896@news000.worldonline.dk...
> > compaq presario 5640 og windows xp.
> >
> > Der er ingen klar tone, men det kan fint finde modemet. (og JA jeg har
> > set efter om stikket er i)
> >
> > Er der nogen, der ved hvordan man får adgang til bios?
> >
> > --
> > Leveret af:
> > http://www.kandu.dk/
> > "Vejen til en hurtig løsning"
> >
>
>



Kommentar
Fra : Nyhedsbruger


Dato : 30-03-02 16:32

> > > Der er ingen klar tone, men det kan fint finde modemet. (og JA jeg har
> > > set efter om stikket er i)
> > >
> > > Er der nogen, der ved hvordan man får adgang til bios?
> > >
> > > --
Når den kan finde modem og konstatere, at der ikke er nogen klartone, så har
du passeret alle de punkter, hvor bios og driver har vist sin virkning. De
virker!
Kontroller i stedet dine stik, idet der kan være knækket en ledning, enten i
dåsen eller i ledningen fra pc til tlf.dåse.

Kurt



Kommentar
Fra : moeffe


Dato : 01-04-02 19:15

Modem supraexpress 56I pro (internt) virker når windows 98 startes op, men ikke i windows xp.????????

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177460
Tips : 31964
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408201
Brugere : 218881

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste