/ Forside/ Teknologi / Internet / Hjemme sider / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Hjemme sider
#NavnPoint
molokyle 23766
Klaudi 7947
bentjuul 7763
BjarneD 4584
severino 4460
Manse9933 4366
natmaden 3985
disken 3947
miritdk 3593
10  refi 3578
Søgefunktion i GoLive eller FrontPage 20~
Fra : guldberg
Vist : 482 gange
20 point
Dato : 25-02-02 16:18

Hvordan laver jeg en søgefunktion på min hjemmeside, hvor den skal kunne søge på min hjemmeside men også skal kunne søge udenfor.
Det er altså en slags formular jeg skal lave og det har jeg prøvet, men jeg ved ikke hvad der skal stå i Egenskaber for de forskellige felter og søgeknappen. Søge uden for min hjemmeside skal bare være en hyberlinket tekst som skal stå sammen med søgefunktionen.

Jeg laver hjemmesiden i GoLive 4.01

MVH Guldberg

 
 
Accepteret svar
Fra : kjeldgaard

Modtaget 20 point
Dato : 25-02-02 20:03

Hej Guldberg,
I Frontpage kan du med fordel gå ind under "Hjælp" og hente de oplysninger du skal bruge. Under nøgleordet "søgning" og emnet "formatere en søgeformular" står f.eks.
>klip<
Formatere en søgeformular
Du kan oprette en søgeformular, så besøgende på Web-stedet kan søge efter bestemte ord eller udtryk. Hvis standardsøgeformularen ikke passer til dit behov, kan du ændre knappens tekst og gøre tekstboksen på én linje kortere eller længere.

Højreklik på den søgeformular, der skal formateres, i sidevisning, og klik på Egenskaber for søgeformular i genvejsmenuen. Klik derefter på fanen Egenskaber for søgeformular:

Skriv en anden tekst i boksen Tekst i inputfelt, hvis der skal stå en anden tekst ud for den boks, hvor de besøgende indtaster søgningen.
Skriv et mindre eller større tal i boksen Bredde (i tegn), hvis boksen skal være kortere eller længere.
Bemærk! Når du ændrer størrelsen på en tekstboks på én linje, har det ikke indflydelse på, hvor mange tegn der kan indtastes i boksen. Hvis en besøgende skriver flere tegn, end der kan vises i boksen, ruller de ekstra tegn til venstre i boksen, men hele den indtastede tekst sendes til søgeformularen.

Hvis du vil ændre teksten på knappen Start søgning i søgeformularen, dvs. den knap, som en besøgende klikker på for at sende formularen til serveren, skal du skrive en anden tekst i boksen Tekst på knappen "Start søgning".
Hvis du vil ændre teksten på knappen Nulstil, dvs. den knap en besøgende klikker på for at ændre teksten i tekstboksen på én linje til en eventuel tidligere søgetekst, skal du skrive en anden tekst i boksen Tekst på knappen "Nulstil".

>klip<

kan det mon bruges?

m.v.h. kjeldgaard

Kommentar
Fra : als


Dato : 26-02-02 08:23

Hej guldberg!
Du skulle virkelig kigge her
http://www.html.dk/artikler/00013/
Jeg har selv tidligere brugt FreeFind. Det er en enestående søgefunktion, hvor dine besøgende kan søge på dine sider eller/og nettet. Nemt at sætte op, og virker fremragende
mvh
als


Kommentar
Fra : guldberg


Dato : 26-02-02 09:00

Tak for det Kjeldgaard, Det kan jeg godt bruge i Frontpage.

Men hvad så i GoLive

MVH Guldberg

Kommentar
Fra : guldberg


Dato : 26-02-02 09:03

Hej als

Jeg har været inde og kigge her, men det ser ud til at man skal have Bannerreklame med på sin side, fra denm som man får søgefunktionen af, og det vil jeg ikke have.

MVH Guldberg

Kommentar
Fra : als


Dato : 26-02-02 09:23

Nej man skal ikke have bannerreklame. Man kan gøre det og det er de selvfølgelig glade for, men det er ingen betingelse, og jeg kørte i flere år uden nogen form for bannerreklame fra dem. Den eneste reklame de har er på søgefunktionsknappen hvor der står "FreeFind søg". I øvrigt kan programmet sættes op på dansk og som tidligere nævnt så er det velfungerende. Du kan også få en ugentlig/månedlig statestik fra dem, hvor du kan se hvilke ord der er søgt på. Det er også helt gratis. Det er en robot som sender denne statestik. Du har også support pr. email.

Kommentar
Fra : guldberg


Dato : 26-02-02 10:17

Hej als

Jeg prøver igen og gå ind og kigge, og når jeg har fået en søgefunktion på min hjemmeside der virker, så skriver jeg til dig igen.

MVH guldberg
Webmaster på skiveguiden.dk

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177431
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407954
Brugere : 218878

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste