Kunne det være denne:
Varm linse suppe
  
              Ingredienser: 
            1 1/4 dl brune linser. Røde eller gule linser kan også bruges. De skal ikke koge så længe. 
            1 l vand. 
            1 mellem stor løg, finthakket. 
            1/2 tsk. revet ingefær. 
            2 spsk. olie. 
            1 stor kartoffel i små tern. 
            2 store hakket tomater. 
            2 tsk. stødt koriander 
            1 tsk. stødt sidskommen. 
            1/2 tsk. gurkemeje. 
            1/2 tsk. hakket tørret chili. 
            2 spsk. kokosmel. 
            1-3 spsk. tamarind koncentrat. 
            150 g fintsnittet hvidkål. 
            1 spsk. hakket korinder- eller mynteblade. 
            1: Skyl linserne i koldt vand, fjern de beskadigede og dem der flyder oven på. 
            2: Kog linsener i vand i ca. 20 min, til de er møre. Afdryp dem. 
            3: Svits løg og ingefær i olie, til de er mørke brune. 
                Tilsæt kartofler og tomater, svits yderligere i ca. 50 min. 
                Tilsæt krydderier og kokosmel, svits 2-3 min. 
            4: Tilsæt linserne og 1 l vand samt peber. Bring suppen i kog. 
                Suppen koger til linser og kartofler begynder at koge ud. 
                Smag til med tamarind og finsnittet kål. 
                Koger til kål er møre. 
            4: Servere med hakket koriander- eller mynteblade.