/ Forside/ Teknologi / Internet / Hjemme sider / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Hjemme sider
#NavnPoint
molokyle 23766
Klaudi 7947
bentjuul 7763
BjarneD 4584
severino 4460
Manse9933 4366
natmaden 3985
disken 3947
miritdk 3593
10  refi 3578
Links på hjemmesider virker ikke længere
Fra : kondivand
Vist : 376 gange
50 point
Dato : 05-11-21 09:15

Jeg bruger Chrome, og fra i dag er der mange links på hjemmesider, som er passive, når jeg trykker på dem. Normalt viser cursoren en "pegefinger", når man kan trykke på linket, men nu viser den kun en "pil". Kan det skyldes, at sikkerhedsindstillingen i Chrome har ændret sig. Har genstartet computeren flere gange. Eksempelvis kan jeg ikke trykke på knapperne i Facebook. Nogen der ved, hvad det skyldes ?

 
 
Kommentar
Fra : marken84


Dato : 05-11-21 09:45


Hvilke links drejer det sig helt præcist om ?

Det vil være noget nemmer at efterprøve hvis du giver et eller nogle eksakte eksempler...

Kommentar
Fra : transor


Dato : 05-11-21 10:03

Jeg har oplevet deet samme.
Det er din registreringsdatabse, der er fejl i.
Det sker bl.a. hvis man har brugt et af de dumme programmer til at "rense" systemet.
De nogenlunde gode laver dog forinden et genoprettelsespunkt, som du kan bruge til at komme tilbage til den velfungerende situation

Kopier linket nedenfor og sæt det ind direkte i din chromebrowser. Der forklares hvordan du kan genopretter. Det kan vare ret længe afhængigt hvad der er galt.

https://basisit.dk/systemgendannelse-windows-10/


Accepteret svar
Fra : Klaudi

Modtaget 50 point
Dato : 05-11-21 10:21

Prøv at nulstille Chrome, de 3 prikker oppe til højre, Indstillinger, klik på Avanceret ude til venstre, nederst står Nulstil og ryd op, klik her og vælg Gendan indstillinger til deres oprindelige standardkonfiguration.

Hvad så?

Du kan evt. os prøve at sætte Chrome til standard browser igen
Win-Logo+i åbner Indstillinger
klik på Apps, så Standardapps, så Webbrowser, den står nok på Chrome men prøv at vælge den igen, eller vælg Edge og så Chrome.

Hvad så?

Godkendelse af svar
Fra : kondivand


Dato : 05-11-21 13:18

Tak for svaret Klaudi.

Jeg prøvede at Nulstille Chrome, som du har beskrevet og det hjalp. Tusinde tak for hjælpen.

Kommentar
Fra : Klaudi


Dato : 05-11-21 14:56

velbekomme

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177461
Tips : 31964
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408211
Brugere : 218881

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste