/ Forside/ Interesser / Helbred / Ernæring / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Ernæring
#NavnPoint
marken84 832
vaxen 820
dova 741
svendgive.. 566
o.v.n. 443
Nordsted1 440
katekismus 409
Teil 330
Tordenkal.. 310
10  erling_l 304
RUGBRØD
Fra : AG112
Vist : 130 gange
300 point
Dato : 08-04-17 09:33


VI BAGER TIT RUGBRØD MED SURDEJ.
PROBLEMET ER AT DET FALDER LIDT NED PÅ MIDTEN CA 1-1,5 CM NÅR DET BAGES.

VI HAR PRØVET AT SÆTTE DET I BÅDE EN KOLD OVN OG EN VARM OVN, BÅDE VED 180 OG
200 GRADER.

ER DER NOGEN DER HAR ET BUD PÅ HVORFOR DET SYNKER LIDT PÅ MIDTEN,
ELLER ER DET BARE NOGET VI MÅ LEVE MED ??

MVH AG112

 
 
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 172983
Tips : 31626
Nyheder : 719565
Indlæg : 6378812
Brugere : 218215

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste