/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Surdej
Fra : PS.BMW
Vist : 438 gange
300 point
Dato : 12-09-14 08:02

Er der en metode til at opdage at surdejen er afgået ved døden, helst inden man står med et par brød til bioaffald .
Den har levet ca. Et år, opbevares. I køleskab og er fodret og behandlet kærligt?
Mvh

 
 
Kommentar
Fra : svendgiversen


Dato : 12-09-14 13:18

Nej skift den ud,

min farbror var bager i Hvam, og han tog lidt af rugbrødsdejen ud hver dag,
den brugte han til næste dags fine rugbrød, ikke noget med at gemme den op til et år.



Accepteret svar
Fra : katekismus

Modtaget 300 point
Dato : 12-09-14 13:21

Lugter den mon eddikesurt?

http://popdeprovence.dk/tanker-om-surdej/



Kommentar
Fra : PS.BMW


Dato : 12-09-14 15:21

Min surdej er den tynde type til grovbrød ikke rugbrød.

Den lugtede lidt som øl men den havde ikke bobler.

Linket til tanker om surdej giver lidt viden så jeg starter en ny.

Godkendelse af svar
Fra : PS.BMW


Dato : 13-09-14 12:43

Tak for svaret katekismus.

Kommentar
Fra : katekismus


Dato : 13-09-14 12:52

Velbekomme -
Og ønsker dig en god og hyggelig arbejdslyst

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177409
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407776
Brugere : 218874

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste