Søg på skaldyrsrand.
Jeg laver selv denne og bruger den slags fisk og skaldyr, jeg lige har lyst til:
http://gammeldawsmad.blogspot.dk/2012/01/skaldyrsrand.html
Du kan sagtens erstatte lidt af fyldet med ærter eller rød peber, så randen bliver lidt mere farvestrålende. Min svigerinde laver ofte en rand med masser af rejer og hvor der er lagt skiver af hårdkogt æg nederst i randformen, så ligger de pænt i toppen, når randen er vendt om.
Hvilken sovs du vil have er op til dig selv. Du kan bruge denne:
kold sauce:
2 del tykmælk,
1 del fløde,
1 tsk. Dijon sennep,
purløg og dild.
eller denne:
3½ dl cremefraiche 18%
2 spsk finthakket grøn peberfrugt
1 spsk friskklippet purløg
3 spsk sød chilisauce
½ tsk delikatessepaprika
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber
eller måske denne:
½ liter Creme Fraiche 18%
1 spsk friskpresset citronsaft
½ tsk sukker
1 tsk salt
1 tsk revet løg
4 spsk tomatketchup
2 spsk HP sauce
2½ dl Piskefløde (pisket til skum)