/ Forside/ Teknologi / Operativsystemer / MS Windows / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
MS Windows
#NavnPoint
Klaudi 69075
o.v.n. 67550
refi 58409
Manse9933 45149
tedd 44737
molokyle 40577
miritdk 38357
briani 27239
BjarneD 26414
10  pallebhan.. 24310
Windows live messenger
Fra : ehkejser
Vist : 997 gange
100 point
Dato : 04-06-10 23:03

Hej alle.

Er der nogle der ved hvordan man sletter sin profil på Live messenger, jeg kan ikke finde ud af det.

Hej.

MVH

EH Kejser.

 
 
Kommentar
Fra : DISKEN_revised


Dato : 04-06-10 23:08

Lav en DISK_oprydning//
husk at LOGGE ud først

Din profil består, men du modtager intet..

Kommentar
Fra : ehkejser


Dato : 04-06-10 23:19

jeg ville gerne ha stettet profilen..

Kommentar
Fra : katekismus


Dato : 05-06-10 00:26

DU kan lade være med at bruge den i 120 dage. Så bliver den automatisk sat ud af drift.
Ellers log ind i hotmail. Åben indstillinger:
Tryk på "Få vist og rediger dine personlige oplysninger" som er det første punkt under Administrer din konto.
Nu får du vist konto detailierne. I bunden af denne side er der et link "luk konto"

Accepteret svar
Fra : o.v.n.

Modtaget 100 point
Dato : 05-06-10 00:26

Åben din browser og log ind på din Windows live id (Hotmail) http://home.live.com
når du er logget ind så klik på Profil oppe øverst, når siden med din Windows live profil vises så rul ned og helt nede i bunden klikker du på Konto, der vises så dit navn og andre oplysninger som du skrev da du oprettede din live id, nede under Yderlige indstillinger kan du klikke på Luk konto, der kan du slette din konto (du skal bekræfte at du vil lukke konto med din adgangskode og huske at gemme ændringen) og alle dine oplysninger er pist væk, du kan ikke bruge Hotmail eller Messenger eller noget som helst andet fra Windows live uden at oprette en ny konto

Kommentar
Fra : DISKEN_revised


Dato : 05-06-10 01:10

Citat
DU kan lade være med at bruge den i 120 dage. Så bliver den automatisk sat ud af drift.
Ellers log ind i hotmail. Åben indstillinger:
Tryk på "Få vist og rediger dine personlige oplysninger" som er det første punkt under Administrer din konto.
Nu får du vist konto detailierne. I bunden af denne side er der et link "luk konto"

SJOVT nok, man melder sig til ALT OG INTET
UDEN AT NÆRLÆSE noget som helst

Din KONTO bliver IKKE slettet, men kræver aktivering/ efter 3 måneder
Men har du sat den til at vidrestille mail og andre sager______
SÅ FÅR DU DET mærkeligt NOK __STADIGT

Kommentar
Fra : DISKEN_revised


Dato : 05-06-10 01:12

oG HUSK ENDELIG AT LOGGE AF sAMTLIGE TJENESTER DU BRUGER PÅ SAMME MAIL

ellers virker det ikke__men J/ WHAT//42%


Kommentar
Fra : ehkejser


Dato : 05-06-10 01:35

prøver o.v.n i morgen nat nat

Godkendelse af svar
Fra : ehkejser


Dato : 05-06-10 20:56

Tak for svaret o.v.n..

Det virker..tak..

EH Kejser.

Kommentar
Fra : o.v.n.


Dato : 05-06-10 21:05

Selv tak - vil du slet ikke bruge Live tjenester mere?

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173359
Tips : 31646
Nyheder : 719565
Indlæg : 6381647
Brugere : 218245

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste