/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7791
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Foreller
Fra : Thomas.Haugaard
Vist : 1695 gange
200 point
Dato : 30-04-09 13:47

Nogen der har en fantastisk og gerne ikke alt for besværlig opskrift på foreller ?




 
 
Accepteret svar
Fra : frieda

Modtaget 210 point
Dato : 30-04-09 13:57

Jep, her kommer min favorite opskrift.

Den hedder oprindelig Trout (forel) in Times (Avisen Times), men vi kalder den Forel i Fyns Tidende.

Du vil forstå hvorfor, når du læser opskriften

Trout in Times

1 forel (pr. person) saltes med groft salt og pakkes ind i et par avissider.
Avispakken gøres totalt våd under vandhanen.
Puttes i en 200 grader varm ovn ca. 20 min til avisen er tør.
Server avispakken.

Den klippes op med en saks og foldes ud.
Skindet fra fisken hænger fast på avisen.

Server nye kartofler, brød og en god salat til.


Kommentar
Fra : frieda


Dato : 30-04-09 13:59

PS: Forellen beholder al smag og skindet hænger som nævnt fast i avisen, så man behøver ikke fjerne det. Retten er meget populær med gæster, der morer sig meget.

Kommentar
Fra : jeb3


Dato : 30-04-09 14:11

Jeg plejer at gøre følgende:

Rens forellen.

Klip lidt frisk citronmelisse og persille (kan købes som små potteplanter i supermarkeder)

Gnid idt groft salt på ud og indvendig.

hak urterne og put dem ind i.
Pak forellen ind i staniol.
20 min ved en 20 grader varm ovn. næst øverste rille.

Smager godt med kartofler og persille sovs, til grillaften, til krydderstegte kartofler osv.

Eller bare fisk og et glas godt hvidvin og et stykke godt brød, hvis det "bare" er som aftenhygge :)

Kommentar
Fra : piaskov


Dato : 30-04-09 15:27

Og min fra fiskeforretningen .
Salt forellerne i 10 min.
Rist champignon og løg på panden
Skyl Forellerne og læg dem enkeltvis på et stykke smurt staniol.
Kom de ristede champignon og løg ved.
Tilsæt citronsaft , peber og event. lidt salt ved.
Kom tilsidst en klat smør ved hver Forrel og pak dem ind.
Læg dem i ovnen på 225 grader i 20 min.
Tilbehør efter smag.
Velbekommen. Det bliver ikke lettere.

Kommentar
Fra : joeson


Dato : 30-04-09 16:07

Hejsa.

Forsøge dig på vedsat link..... Der er en del opskrifter.

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/index.php

Mvh joeson

Godkendelse af svar
Fra : Thomas.Haugaard


Dato : 30-04-09 18:09

Tak for svaret frieda. Rigtig original opskrift.

Kommentar
Fra : svendgiversen


Dato : 30-04-09 18:16

Foreller tilberedes primitivt, let og lækkert i en rygekasse, med enebær savsmuld over spritflamme.
Fås i sports butikker...

Skal kun renses og indgnides i lidt salt,
serveres med citron, og gerne nye kartofler med persille drys, samt tør hvidvin.

Lystfiskerne ved hvad der er godt...





Kommentar
Fra : frieda


Dato : 30-04-09 18:31

Ja, det er en super opskrift.

Lærte den, da jeg boede i Sheffield, England, for mange år siden.

velbekomme

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173553
Tips : 31660
Nyheder : 719565
Indlæg : 6383013
Brugere : 218252

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste