/ Forside/ Interesser / Dyr / Hunde / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Hunde
#NavnPoint
Birgitta 19198
Nordsted1 6865
bevi54 6505
Jernladyen 4457
dova 4371
qfha 3911
knh15 3385
k.j.k 3376
ans 3077
10  vaxen 2670
Sødeste Labrador hvalpe
Fra : bont236
Vist : 696 gange
50 point
Dato : 04-03-09 16:03

Søde og meget lyse Labrador hvalpe er salgsklare midt i juni 2009.03.04

Se mere på:
http://klarnet.dk/hvalpe/index.htm


 
 
Kommentar
Fra : knh15


Dato : 04-03-09 16:11


Det første kuld er da ikke helt rene Labrador kan jeg se

Kommentar
Fra : svendgiversen


Dato : 04-03-09 16:22

Du må ikke sælge biler, og så må du nok heller ikke sælge hunde her i kandu...

Ja, de er søde, men er der ikke noget med at de helt lyse Labrador er så indavlede,
at de kan være tossede i hovedet?


Kommentar
Fra : knh15


Dato : 04-03-09 16:29


De lyse Labber jeg kender, er bestemt ikke tosset i hovedet

Kommentar
Fra : Birgitta


Dato : 04-03-09 16:37

Cherie ligner altså ikke rigtig en labrador... Hun er meget spinkel af en treårig lab. Og hovedet ligner heller ikke en lab.

Men alle hvalpe er søde. Man skal bare tænke på et par ting: Hvis der var tale om seriøst opdræt, så ville der være dokumentation for at både mor og far var blevet øjenlyst lige inden parringen. Og der er selvfølgelig det med hofterne osse...

Og hvis man køber en hvalp fra sådan en helt almindelig familie, så skal man vide, at man aldrig vil kunne lade handelen gå tilbage. Uanset hvor syg hvalpen skulle vise sig at være.

Personligt ville jeg ikke købe hvalp fra fremmede hvis ikke den er stambogsført i DKK, hvor man kan se alle hvalpens forfædre, og deres resultater fra prøver og udstillinger OG helbredsoptegnelser, -på Hundeweb.

Hvis jeg ikke synes jeg havde råd til en "ægte" hund, så ville jeg vente til der var en eller anden hvalp til salg fra familie, venner eller naboer. Aldrig fra fremmede.

Men nuttede er de da... De skal såmænd nok blive solgt.

Kommentar
Fra : BarkeBillen


Dato : 04-03-09 17:41

en hundehandler,,så heller give lidt mere og få en hvalp med papirer på

Kommentar
Fra : mangorossa


Dato : 04-03-09 23:18

Ved ikke om i så den udsendelse om ÆGTE hunde her forleden..det var hæsligt kan jeg fortælle. Vi er ikke så slemme i Danmark, men i England er de da totalt ud i hampen. Se bare hvor ofte ægte hunde er syge i forhold til bastarder..jeg er bare utrolig glad for at mine hunde ikke er 100% ægte..Ville gerne lægge et link, men kan ikke finde det.

Kommentar
Fra : morodi


Dato : 05-03-09 15:04

Pjat, det er bare sjældent, at blandingshunde bliver testet for noget som helst.


Kommentar
Fra : Birgitta


Dato : 05-03-09 15:50

Rigtige blandingshunde, altså hunde, der består af to eller flere racer, har tit adfærdsproblemer.
Og derudover kan de have alle de sygdomme som de stambogsførte hunde osse har.

En hund er en hund, og jeg har selv haft både en blanding (vistnok en schæfercollie) og en "ægte schæfer, men uden stambog". Og 4 bernere med stambog. Og her til sidst min søde Silke med stambog.

schæfercollien (Trille) fik sukkersyge som 6-årig. Døde, da hun var 7. Schæferen (Klavs) var nervøs og aggressiv og blev aflivet da han var 2½. Da havde han bidt alt og alle, der ikke hørte til den allernærmeste familie.

første berner (Ramses 1.) havde rigtig dårlige ben til dels på grund af fejlfodring, blev opereret og døde 4½ år gammel af en mavedrejning. 2. berner (Claire) blev købt ubeset fra en kennel i Tyskland .. 2½ år gammel måtte vi aflive HENDE, da hun overfaldt en gammel mand, -vores nabo. Hun havde lige fra hvalp af opført sig meget atypisk for racen og hvis hun havde været købt herhjemme, så havde vi aldrig taget hende.
3. berner (Ronja) var den sundeste hund, jeg har haft. Hun blev 13 år og var sund og rask til en måned før hun døde.
4. berner (Ramses 2.) havde allergi og døde af en blodsygdom 4½ år gammel.
Og så er der Silke, der lige nu er næsten 7 år.

Så lige nu har mine "blandingshunde" haft en gennemsnitsalder på 4,75 år. Og mine stambogshunde har opnået en gennemsnitsalder på 6,3 år.
---Egentlig tror jeg ikke, det er stambog eller mangel på samme, der gør den store forskel.


En af de ting, der gør at jeg ikke ville turde at købe en blandingshund i dag, det er, at alt, alt for mange af de blandinger, jeg ser, de viser sig at have forfædre, der har en umiskendelig lighed med diverse kamphunderacer.
---Og det er allemulige racer, der bliver iblandet amstaff eller ambull eller lignende..
Og det er altså umuligt at se på et kuld små hvalpe, om de har en far, der er halvt kamphund. Man ser kun moderen, der tit er en sød labrador.
Faderen ser man kun et billede af, men der er jo ingen dokumentation for, at det ER ham, der er far til kuldet.


Kommentar
Fra : lobstar


Dato : 05-03-09 21:02

Hejsa,
Jeg er splinterny bruger herinde på kandu, men har længe fulgt debatterne og spørgsmålene i hunde-afdelingen, fordi jeg selv har hund og finder det interessant, hvordan folk har hund. Det er et område i en spændende udvikling. Jeg oprettede mig som bruger for at deltage i snakkene herinde og søge råd og vejledning - og give samme. Jeg må især lette på hatten til Birgitta, som jeg som regel er rørende enig med, blot har jeg ikke samme ro, overbærenhed og tålmodighed, tror jeg

Én ting, der undrer mig - og også undrer mig i forbindelse med dette "spørgsmål" (som slet ikke er et spørgsmål, men en konstatering / et tilbud om salg) er, at mange ikke vil eller gider sætte sig ind i tingene, inden de spørger eller klager. Ofte kan en simpel søgning klare ærterne. Dermed ikke sagt, at man ikke må søge vejledning eller svar - så var kandu jo overflødig - men det skader ikke at læse lidt om emnet, inden man spørger.

Nå, til emnet: jo, de er da smaddersøde, de hvalpe, men labber har de aldrig været. Og jeg skulle ikke nyde noget af at købe én, bl.a pga. de problemer, Brigitta påpeger. "Familiehund", "kælen", "robust" og "dygtig" er ikke noget grundlag at vurdere hund ud fra, synes jeg. Efter et besøg på siden, gav en simpel googlesøgning på "mattis" og "djr" denne hjemmeside: http://www.123hjemmeside.dk/Morgan1/8972964, og selvom Morgan også er sød, er han tydeligvis ikke en labrador. www.klarnet.dk er heller ikke en kennelhjemmeside osv osv osv.

Man skal se sig for, ruste sig med tålmodighed og sund fornuft, snakke med kompetente mennesker og læse lidt mere end et link, før man kaster sig over at tage ansvar for et dyr.

Blot et lille hjertesuk fra en læser, der er glad for hunde.

/lobstar

Kommentar
Fra : bont236


Dato : 05-03-09 22:46

Kære venner!

Tak for jeres indlæg og diskusionen.

Jeg er ejer af Mattis (far til kuldet). Han er total rask og har en stamtavle fra en god jagtfamilie.

Det er kuld nr.3 der er på vej ud til verden.

Og jeg skal fortalle og de to tidligere kulde:

Alle hvalpe var vakcineret og undersøgt inden de forlod "reden"

Og alle er nu raske og meget kloge hunde...og deres nye "forældre" er utrolig glade for dem.

Vi får mange hendvendelser fra deres venner og bekendte, som gerne vil have en hvalp fra det flotte hunde-par! :0)))

Ang. stamtavle, tjaa....det er jo op til jer...det kan man diskutere non stop om!

Kærlig hilsen

Larisa

Kommentar
Fra : morodi


Dato : 06-03-09 08:35

Ja hunde, børneopdragelse og penge, det er noget der altid kan, få pulsen til at stige. ;)
Vil lige indskyde, at jeg selv har haft 2 dejlige blandingshunde, den ene havde epilepsi, jeg fortalte det til "opdrætteren", han kørte bare videre, med de 2 avlsdyr, som han tilfældigvis havde hjemme i haven :( , det blev lige en øjenåbner for mig, og hvad folk vælger er jo deres eget ansvar.
Men hvorfor ikke, lade folk der ved hvad det drejer sig om, være opdrættere, du lader da heller ikke naboen, som måske er god til at ordne sin plæneklipper, men intet ved om biler, ordne din bil ?
Jeg forstår det bare ikke rigtigt.
For mig er der kun én grund : penge. ( åh jo måske uvidenhed )

Kommentar
Fra : knh15


Dato : 06-03-09 09:19

Ej jeg syntes bestemt ikke her er tale om hundehandel, plæneklipper eller andre lyssky ting.

bont236 har bare skrevet det forkerte sted og skulle i stedet for at have skrevet Labrador, skrevet Labrador blandingshvalpe.

Blandinghvalpe af en seriøs hygge opdrætter, kan altså godt blive gode hunde, selv om man ikke ved hvad blandings egenskaberne kan føre til.

Jeg personligt vil ikke købe en blandingshvalp. Men det er jo udmærket for andre....

Kommentar
Fra : morodi


Dato : 06-03-09 13:57

Nej lyssky er det bestemt ikke, og folk må da, som jeg skrev, da gudskelov selv vælge hvad de gør.
Hvis du skal købe vaskemaskine, bil, kamera, what ever, bliver det da undersøgt så man kan få det bedste mærke, med den rigtige optik eller A mærket, selvom den gamle maskine, du arver fra naboen kører fint, vil de fleste jo hellere have, den med garantien på. Det er bare sørgeligt, at når det drejer sig om levende væsner, er man ikke så kritisk.

Kommentar
Fra : knh15


Dato : 06-03-09 14:22

Stop dog morodi, du kan jo se både mor og far hund. Hvalpene fra tidligere kuld ser sunde og raske ud og er dyrlægekontrolleret og får ormekur. Opdrætteren sætter dem til salg i gooooooooood tid, så både køber og opdrætter kan se hinanden an. Alt det andet ved jeg godt eksisterer desværre. men det er jo ikke det det handler om her.

Kommentar
Fra : Birgitta


Dato : 06-03-09 16:48

Ajjj.. Man kan da ikke "se", om en hunds helbred er i orden. Og da SLET ikke, når man er hvalpeskruk.. Så er ALT, hvad der er småt og blødt, -helt uimodståeligt, --og HVIS en hvalp ser ud til at være lidt mager eller mølædt, så slår éns plejegen stærkt igennem og man MÅ bare "redde" det lille dyr..

Og man kan da heller ikke se "hvad det handler om" her
Også hundehandlere er jo enormt overbevisende og har gode historier at fortælle om hvorfor de står med et antal moderløse hvalpe...

Det er jo også derfor, at en hvilkensomhelst hundehandler, selv med døende hvalpe, --godt kan få afsat sine stakler..

Man er overhovedet ikke nøgtern i den situation.

Derfor er det klogest og sikrest at undersøge så mange fakta som muligt FØR!! man ser hvalpene første gang.
Og det kan man så, -hvis kuldet har et nummer, som man kan slå op på Hundeweb.


Trådopretter bont236 har kun deltaget i kandudebatten én gang før hvor h*n oprettede et spørgsmål med overskriften "Hjælp! Jeg bliv snydt", der omhandlede "misbrug" af opretters hanhund..........

http://www.kandu.dk/Spg104392.aspx
---Og det er et par år siden..

Jeg synes da ikke, det er specielt tillidsvækkende...

Kommentar
Fra : knh15


Dato : 06-03-09 20:50


Jaaaaaaaaa efter at have nærlæst den gamle tråd, kan jeg da pludselig godt lugte noget der ikke virker helt reelt.

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177272
Tips : 31960
Nyheder : 719565
Indlæg : 6406868
Brugere : 218860

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste