/ Forside/ Teknologi / Administrative / MS-Office / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
MS-Office
#NavnPoint
sion 18609
refi 14474
Klaudi 8489
Rosco40 5695
berpox 5456
dk 5398
Benjamin... 4870
webnoob 4747
o.v.n. 4637
10  EXTERMINA.. 4373
Brugergrænsefladen er ikke...
Fra : jansler
Vist : 340 gange
200 point
Dato : 13-03-08 11:42

registreret - den besked får jeg, når jeg prøver at sende en mail.

Den form for besked fik jeg første gang i går, så genstartede jeg computeren og problemet var væk. Nu kommer den igen og jeg har naturligvis prøvet at genstarte, men ....

Er det en, der har en løsning?

På forhånd tak.

De bedste hilsner
Annegrethe Jansler

 
 
Kommentar
Fra : transor


Dato : 13-03-08 11:53

Hvis du skal have fornuftige svar så skriv hvilket styresystem du har og hvilket mailprogram du bruger.

det kan jo være windows 95 og outlook ekspress , eller noget helt andet .

Kommentar
Fra : jansler


Dato : 13-03-08 12:17

Hej

Tja .... Windows XP - Outlook 2003. Er det info nok?

De bedste hilsner
Annegrethe Jansler

Accepteret svar
Fra : Klaudi

Modtaget 200 point
Dato : 13-03-08 13:05

Hej

Prøv dette.

Gå til Start>Kør skriv>

Regsvr32.exe %Windir%\System32\Ole32.dll

Tryk OK

mvh klaudi

Godkendelse af svar
Fra : jansler


Dato : 13-03-08 17:17

Hej med dig....igen

Tusinde tak. Det virkede.

Glade hilsner
Annegrethe Jansler

Kommentar
Fra : Klaudi


Dato : 13-03-08 17:34

Hej med med dig... igen

Det var så lidt, fint at det virker igen.

mvh klaudi

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 173466
Tips : 31650
Nyheder : 719565
Indlæg : 6382378
Brugere : 218248

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste