/ Forside/ Interesser / Fritid / Lystfiskeri / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Lystfiskeri
#NavnPoint
molokyle 2204
srhansen 1625
CLAN 1346
pbp_et 1163
dabj 1025
katekismus 904
Splitcane 889
dova 700
Nordsted1 679
10  arne.jako.. 660
Røgning af fisk i Weber
Splitcane har modtaget 10 point for dette tip
Fra : Splitcane
Vist : 8955 gange

Dato : 16-08-04 12:05

Jeg har med stor succes røget fisk (havørred, sandart og hornfisk) i min Weber grill.
Risten hvorpå fisken skal ligge, skal være HELT ren.
Røgsmuld til varmrøgning lægges i en bakke hvor kullene normalt ligger. Under denne stiller jeg en dåse med husholdningssprit og tænder.
Spjældet i låget åbner jeg på klem, her er det fingerspidsfornemmelse der afgør hvor åben der skal være.

Koldrøgning i Weber grill:
I stedet for spritblus og smuld, benytter jeg Henriksens røgringe (findes og forhandles på: http://www.keramiksmeden.dk/index.html ). På hjemmesiden beskriver han både lager og mange andre fif til røgning af fisk.
Men husk hygiejnen! (risten rengøres let ved at putte den i en plastsæk og hælde en lille smule tredobbelt salmiakspiritus deri og lukke til. Lad det være natten over og rengør med vand).

Velbekomme.


 
 
Bedømmelse

Fra : modersvilje


Dato : 16-08-04 12:15



Bedømmelse

Fra : ib2650


Dato : 16-08-04 12:19



Bedømmelse

Fra : Lexi


Dato : 16-08-04 12:47



Bedømmelse

Fra : thulin


Dato : 16-08-04 13:12



Bedømmelse

Fra : Harlekin


Dato : 16-08-04 13:40



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177416
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407859
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste