|
| Kommentar Fra : refi |
Dato : 05-03-10 20:15 |
| | |
| Kommentar Fra : granner01 |
Dato : 05-03-10 20:24 |
|
Färsenhüftsteak
I.flg. min tyske svigersøn som arbejder med slagtere så er det en hæl-hofte steg. Det er på dansk en bagskank. og sidder på bagenden af koen fra hoften og et stykke ned til knæet.
| |
| Accepteret svar Fra : refi | Modtaget 139 point Dato : 05-03-10 20:32 |
| | |
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 05-03-10 20:52 |
|
Enig med refi, kvieculotte
http://de.wikipedia.org/w/index.php?title=Datei:Rind_huefte.svg&filetimestamp=20081021164644
Huft, eller hüftsteak, henviser til dette billede, det ligner culotte. Cuvette har fanden skabt, kedeligt kød, culotte kan være dejligt.
Bonusinfo, cul (udtalt ky, l'et er stumt) betyder røv, culotte bukser (her udtales l'et), på fransk, altså.
| |
|
>bagskank. og sidder på bagenden af koen fra hoften og et stykke ned til knæet.
Så er det vel ikke Culotte? Den sidder da højere oppe??
Kan det være inderlår? Det smager sådan??
| |
| Kommentar Fra : refi |
Dato : 05-03-10 21:27 |
| | |
|
Så er dette jo ikke rigtigt:
>sidder på bagenden af koen fra hoften og et stykke ned til knæet.
| |
| Kommentar Fra : akle |
Dato : 06-03-10 02:05 |
|
Fin diskussion. Jeg har altid undret mig over forskellen mellem Kuvette og Culotte, hvoraf den ene er rigtig fin og den anden sådan lidt hverdags"fest"-mad.
Nu fik jeg da lidt at vide.
Lækkert.
God appetit!
MVH Akle
| |
|
Den er ikke trekantetet, og der er ikke fedthud på, så nok ingen Culotte.
Det er et, nu rødt, ret fladt, ovalt stykke kød på 2,5 kg,
ca 28 cm langt, ca 23 cm bredt og 5-6 cm højt,
lige passende til bradepanden...
| |
| Kommentar Fra : refi |
Dato : 06-03-10 14:49 |
|
Kig på tegningen højere oppe.....
DU ved jo hvordan det ser ud.....
Ellers må du spørge slagteren næste gang om det sidder på "rumpetten"
| |
|
Ja refi,
problemet er at de har andre udskæringer i Tyskland.
| |
|
De gæster der spiste stegen sagde det var okseklump.
| |
|
Tak for svaret refi.
Nej, nogle af gæsterne var her fra grænselandet og kendte Färsenhüftsteak: Kvie (hofte) klump
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|