/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bagning af brød til fransk hotdog
Fra : peter


Dato : 11-01-11 11:36

Hej

Det er ikke selve dejen, der er problemet, men at få den rette facon,
så man får hullet med. Ved I hvordan man får hullet med? Skal
specialudstyr bruges?

Med venlig hilsen og på forhånd tak for svarene

 
 
Hanne (11-01-2011)
Kommentar
Fra : Hanne


Dato : 11-01-11 11:50

On Jan 11, 6:36 pm, peter <peter900...@hotmail.com> wrote:
> Hej
>
> Det er ikke selve dejen, der er problemet, men at få den rette facon,
> så man får hullet med. Ved I hvordan man får hullet med? Skal
> specialudstyr bruges?
>
> Med venlig hilsen og på forhånd tak for svarene

Laves det ikke bagefter med en slags "spyd"? Måske kan skaftet af en
grydeske bruges, eller måske et strygestål?

Mvh
Hanne

dufur (11-01-2011)
Kommentar
Fra : dufur


Dato : 11-01-11 20:11

On 11/01/11 19.49, Hanne wrote:
> On Jan 11, 6:36 pm, peter<peter900...@hotmail.com> wrote:
>> Hej
>>
>> Det er ikke selve dejen, der er problemet, men at få den rette facon,
>> så man får hullet med. Ved I hvordan man får hullet med? Skal
>> specialudstyr bruges?
>>
>> Med venlig hilsen og på forhånd tak for svarene
>
> Laves det ikke bagefter med en slags "spyd"? Måske kan skaftet af en
> grydeske bruges, eller måske et strygestål?
>

det laves efterfølgende, og man kan eller har ihvertfald kunne købe en
spids dildo lignende plastic stav til formålet.


Max (11-01-2011)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 11-01-11 20:24

Hej peter

> Det er ikke selve dejen, der er problemet, men at få den rette facon,
> så man får hullet med. Ved I hvordan man får hullet med? Skal
> specialudstyr bruges?


Man tror det er løgn, men rigtige fransk hotdogs brød må været
boret efter de er bagt, de værktøjer man kan købe, de maser nemlig
det friskbagte brød når man møver det ind i dem, så hullet skal
laves med et værktøj der fjerne brødet hvor hullet skal være og
ikke et der bare presser det til side.

--
Mvh
Max



Tomas Pedersen (11-01-2011)
Kommentar
Fra : Tomas Pedersen


Dato : 11-01-11 22:28

On Tue, 11 Jan 2011 10:36:05 -0800, peter wrote:

> Hej
>
> Det er ikke selve dejen, der er problemet, men at få den rette facon, så
> man får hullet med. Ved I hvordan man får hullet med? Skal specialudstyr
> bruges?
>
Bag dem med et spyd eller en pind, ligesom nå du laver snobrød.


Tomas

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177428
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407944
Brugere : 218877

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste