preben nielsen wrote:
> "Inger" <no@emailToMe.org> skrev i en meddelelse 
> news:43b829c6$0$15786$14726298@news.sunsite.dk...
> 
> 
>>har været syg i julen og derfor ikke har spist så meget 
>>overhovedet.
> 
> 
> 

 Og mon ikke det er en del af forklaringen. Giv dog maven noget 
> fornuftigt at arbejde med.
> 
Det har den såmænd også haft 

 Bare ikke fed mad, men almindelig 
hverdagsmad, bare lidt mere lyst brød fordi det var ferie. Og lidt 
rester fra en julefrokost (grøntsagstærte og hamburryg).
> Men ellers..... hvad består din kost af ? Brød ? ...og i så fald 
> hvilken slags brød ? Etc etc....
> 
> 
Morgenmad: Havregryn med soyamælk og en teske akaciehonning (soyamælk 
smager ikke så godt 

 ) sommetider lidt hjemmelavet "mysli drys" lavet 
af tørrede eksotiske frugter (papya, mango, ananas osv.)
Mellem måltid - formiddag: Hjemmelavet havregrynsbolle m. reven gulerod 
med mager ost.
Frokost: Indtil nu to stykker hjemmelavet halv-groft rugbrød med diverse 
  pålæg (hamburryg, kylling/kalkun pålæg, mager ost osv.). Er lige 
startet på nyt job i dag med kantine ordning, så den må jeg lige se an...
Mellem måltid - eftermiddag: Endnu en hjemmelavet bolle denne gang med 
et stykke pålægs chokolade i.
Mellem måltid - eftermiddag 2 (på dage med sen aftensmad): Endnu en 
bolle med ost eller pålægschokolade.
Aften: Typisk kylling med kartoffel skiver (dem fra frost) eller salat 
eller andet grønt til. Somme tider sovs (knorr lavet på letmælk kun), 
somme tider ris. Veksler med oksekød et par gange om ugen i en eller 
anden afskygning (oftest en god bøf i weekenden) eller suppe (når det 
bliver sent og maden skal være let).
Så altså ikke noget lyst brød, udover til morgenmad i weekenden hvor jeg 
spiser én krydderbolle til morgenmad. Eller de føromtalte grovboller, 
det veksler. Er jeg ekstremt lækkersulten og bare MÅ have et eller andet 
er det måske en tebirkes istedet for formiddagsbollen. Eller et stykke 
chokolade om eftermiddagen.
Nogen opklarende indtagelser? 
 
Mvh. Inger