|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | rygning af sild??? Fra : Thomas Nyberg
 | 
 Dato :  21-11-02 22:32
 | 
 |  | Ja så er jeg her igen som jeg var for et år siden, med det samme spørgsmål.
 
 når man har renset sildene , skal de så_
 - saltes, fryses, ryges.? eller skal de.
 -frysen, saltes, ryges.?
 
 jeg har ikke haft særlig stort held, dette efterår "Stevns bøgeskov" jeg har
 KØBT markral
 hos fiske bilen, som jeg har røget og nu er jeg i tvivl, bør disse også
 frysen før rygning????
 forskellen på en fersk og en røget markral er 3 korne. men det er da lidt
 hjemme gjort..
 
 Jeg bruges er ABU teleskop ovn. men bøge smuld. som jeg tænder op men sprit,
 men jeg syntes at det kan være svært at holde temperaturen nede,
 hvordan tænder i op, og holder varmen oppe/nede. jeg har prøve med
 brændenælder, som varme dæmper og smags giver,  det gav laver temperatur og
 meget røg måske var der en lidt anden smag men.......
 
 nå slut her fra kom med nogle gode ryge råd og lad og lære lidt af hinanden
 om rygning.
 
 
 Venligst Thomas Nyberg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Alex Linaa (22-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Alex Linaa
 | 
 Dato :  22-11-02 13:17
 | 
 |  | 
 
            "Thomas Nyberg" <thomas.nyberg@email.dk> skrev i en meddelelse
 news:arjjam$2dk6$1@news.cybercity.dk...
 > Ja så er jeg her igen som jeg var for et år siden, med det samme
 spørgsmål.
 >
 > når man har renset sildene , skal de så_
 > - saltes, fryses, ryges.? eller skal de.
 > -frysen, saltes, ryges.?
 Er de ikke svære at indhalere?    Nej, spøg til side. Det står noget om røgning af sild her som du måske
 kan bruge: http://hjem.get2net.dk/preben_nielsen/Tom%20side%203.htm venlig hilsen
 Alex Linaa
            
             |  |  | 
  leif Nielsen (23-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : leif Nielsen
 | 
 Dato :  23-11-02 10:59
 | 
 |  | 
 "Thomas Nyberg" <thomas.nyberg@email.dk> skrev i en meddelelse
 news:arjjam$2dk6$1@news.cybercity.dk..
 
 
 > Ja så er jeg her igen som jeg var for et år siden, med det samme
 spørgsmål.
 >
 > når man har renset sildene , skal de så_
 > - saltes, fryses, ryges.? eller skal de.
 > -frysen, saltes, ryges.?
 
 Hej Thomas
 
 Jeg fryser sildene før de skal ryges , når de så skal ryges lægger jeg dem i
 saltvand til optøning .
 
 Hilsen
 Leif Nielsen
 
 
 
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |