/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Marcipanfyld & Blød chokolade
Franksp har modtaget 10 point for dette tip
Fra : Franksp
Vist : 1375 gange

Dato : 13-02-04 11:29

Skønt marcipanfyld.

I mange opskrifter på f.eks. kringle, er fyldet ofte smør, sukker og rosiner, evt. mandelessens. Men i stedet for mandelessens, så prøv at smuldre et eller 2 små marcipanbrød med chokoladeovertræk ned i fyldet. Det er meget lækkert.

Blød chokolade.

Hvis du skal overtrække en lagkage med chokolade, så kom en tsk. Smør i den smeltede chokolade. Så krakelerer overtækschokoladen ikke så nemt, når du skærer i lagkagen.

Med venlig hilsen
Frank

 
 
Bedømmelse

Fra : ofa


Dato : 13-02-04 12:36



Bedømmelse

Fra : gewir


Dato : 13-02-04 12:54



Bedømmelse

Fra : xt600e


Dato : 13-02-04 13:23



Bedømmelse

Fra : Toupie


Dato : 13-02-04 13:31



Bedømmelse

Fra : granslam


Dato : 13-02-04 13:42



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177409
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407779
Brugere : 218874

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste