/ Forside/ Interesser / Familie & Relationer / Andet familie & relationer / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Andet familie & relationer
#NavnPoint
Nordsted1 3372
ans 2507
HelleBirg.. 1420
vil.du 996
dova 932
Teil 892
svendgive.. 781
katekismus 678
refi 590
10  clou 540
Nem måde at pille kogte æg på
ingelein har modtaget -5 point for dette tip
Fra : ingelein
Vist : 138 gange

Dato : 21-10-20 14:38

Hej
Nogen skulle koge æg til en festlig lejlighed, men glemte at bruge koldt vand til “afskrækning”. Æggene var dermed umulige at pille. Jeg tog så en savtakket brødkniv, filede skallen og skar ægget over på langs. Nu kunne jeg nemt tage indholdet ubeskadt ud med en spiseske.

 
 
Bedømmelse

Fra : abbaba


Dato : 22-10-20 10:16

Krakeler æggeskallen i tusind småstykker og åben det i bunden, der kan du bruges den hinde der sidder til at trække skalle af med.
Der kan også være forskel på friske og ældre æg.

Bedømmelse

Fra : Benjamin.Hansen


Dato : 24-10-20 22:30

Det er letter at pille dem i en skål med koldt vand.
0 stjerner herfra.
Da det jo mere er at pille halve æg.

Bedømmelse

Fra : kenwood


Dato : 25-10-20 14:18

det er meget nemmere at pille det inden du koger det.

Bedømmelse

Fra : boyelauritzen


Dato : 31-10-20 06:42

Koldt vand chok, som start er godt.
Jeg åbner æg skal i den ende luftblæren sidder - der er øverst, når æg står i æggebakke.
Og bevæger en passende teske mellem skal og æg.

Bedømmelse

Fra : 3773


Dato : 31-10-20 19:25

Har aldrig mødt et æg der er så svært at den skulle være nødvendig. Koge, koldt vand. Bang ned på bordet og rul ægget. Så piller du lige så fin skallen af.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 176041
Tips : 31862
Nyheder : 719565
Indlæg : 6399271
Brugere : 218636

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste