/ Forside/ Karriere / Erhverv / Markedsføring / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Markedsføring
#NavnPoint
refi 860
Kortoverv.. 520
ans 480
katekismus 450
dova 410
Nordsted1 360
pallebhan.. 310
EXTERMINA.. 300
arne.jako.. 250
10  gummianden 250
23 Tips til success med online marketing
rurupandersen har modtaget -5 point for dette tip
Fra : rurupandersen
Vist : 294 gange

Dato : 02-06-18 17:29

Siden 2010 har jeg arbejdet som online marketing specialist og hjulpet virksomheder med at optimere deres hjemmesider, webshops og websites (læs mere her: https://www.michaelrurupandersen.dk ).

I denne artikel finder du mine vigtigste tips til at skabe succes med dine online markedsføringskanaler.

Online Annoncering
Identificer, læs og følg reglerne for Bing, Yahoo!, og Google AdWords-søgeannoncer, før du kører din kampagne, da alle har lidt forskellige formater.

Medtag dine primære søgeord i overskrifter og tekster, der enten matcher eller er tæt relateret til de søgeord, når du byder på dem. Dette øger chancen for, at din annonce vises foran dine konkurrenter.

Når du bruger en klik-for-at-ringe-udvidelse, overvej at bruge et særligt nummer, så du kan identificere og måle på, hvilke annoncer der klarer sig bedst.

Du må ikke bruge værdifulde karakterer i dine tekstannoncer på dit firmanavn. Dette bør allerede være i din optimerede webadresse.

Hjemmeside tips
Hvis du ikke har opdateret dit website siden 2010, så gør det allerede i dag. Et rent, moderne design er nøglen til succesfuld online markedsføring, plus det sikrer, at du opfylder bedste praksis og moderne webstandarder.

Gør dit websted mobilvenligt! En undersøgelse af brugernes lokale søgning viser, at næsten 80% af de lokale mobilsøgninger slutter i et køb. Dette er et stort publikum, du bør ikke ignorere.

Udfyld dit websteds metadata (titel-tag, metabeskrivelser, alt tekst osv.). Hvis du ikke gør det, kan det påvirke din synlighed i søgeresultaterne negativt.

En blog er en fantastisk tilføjelse til din hjemmeside. Det kan hjælpe med at øge dit websites SEO, adskille dig fra konkurrenterne, og demonstrere din viden og ekspertise. Det er en win-win-situation.

For at blive fundet af lokale forbrugere skal du optimere dit websted med oplysninger som din adresse og geo-målrettede søgeord.

Søgemaskineoptimering SEO
At have en blog er uvurderlig, hvis du regelmæssigt opretter og fremmer originalt delevenligt indhold. Dette vil hjælpe med at opnå højere placeringer i søgeresultaterne.

Aktivér deleknapper på din blog, så læserne nemt kan sende dit indhold til deres sociale medie sider og drive besøgende tilbage til dit websted.

Optimer din Google My Business side for at hjælpe dit firmanavn, telefonnummer, placering og endda åbningstider dukker op i Google Maps og Googles lokale søgeresultater.

Meget som Google My Business, er Yelp platformen vigtigt og et sted hvor du bør udfylde og indsende oplysninger om din virksomhed. Endnu vigtigere hjælper det med at fodre Apple Maps med lokale forretningsresultater.

Inkluder geo-specifikke søgeord, som f.eks. Din by, nabolag og postnumre på din hjemmeside, og blog, der vises i søgeresultater for disse vilkår.

Fremhæv ikke kun blogindlæg en gang. Gentag dem som engagerende billeder, citater eller spørgsmål for at generere yderligere visninger og links.

At få backlinks fra influencers og andre brancherelaterede websteder, der allerede har etableret troværdighed, er gode til at opbygge din egen autoritet og køre flere besøg tilbage til dit websted.

Hav positive anmeldelser på hjemmesiden der er optimeret med Schema markup, så de bliver placeret i søgemaskinens resultater.

Billeder kan hjælpe med at sælge din virksomhed, og de står også i søgemaskiner. Navngiv ikke dine billeder "photo.jpg" og i stedet navngive dem mere beskrivende, tilføj alt tekst eller billedtekster på din hjemmeside for at hjælpe med at vise billeder i søgeresultaterne.

Sociale medier
Udtænk, gennemgå og gennemgå igen, før du laver en opdatering på sociale medier eller kommentarer. Evnen til nemt at tage skærmbilleder gør det svært at tage en social medie-fejl tilbage.

Da dine medarbejdere også repræsenterer dit Brand, både personligt og online, implementerer en social mediepolitik, som i det mindste tillader dem at dele intern information.

Før du hopper på et hashtag, skal du sørge for at kende oprindelsen af ??dette. Hvis du ikke gør det, kan det medføre, at en mindre shitstorm på sociale medier.

Skriv opdateringer på Pinterest og Instagram.

Udnyt email marketing. Email marketing er fantastisk til at engagere allerede eksisterende kunder, men du begrænser virkelig sit potentiale, hvis du holder det i en silo. Så sørg for at integrere dine e-mail marketing-kampagner med dine andre marketing-kampagner for maksimal effekt og omvendt.


Det var mine råd. Jeg håber du kan anvende dem i dine bestræbelser på at opnå success med dine marketingaktiviteter.


 
 
Bedømmelse

Fra : ans


Dato : 02-06-18 20:00

Sommerferietid, så bliver kandu oversvømmet med det mest ubrugelige

Bedømmelse

Fra : AG112


Dato : 02-06-18 21:36


FLOT CV

JEG VIL GEMME DIN ADR. TIL MÅSKE SENERE.

GOD VIND.

MVH AG112

Bedømmelse

Fra : Eyvind


Dato : 03-06-18 11:21

Det er da godt, at Kandu ikke er fyldt op med salgs annoncer på forum delen.
Der er rigeligt med de omliggende betalte reklamer. Men det er nok for dyrt.

Bedømmelse

Fra : 3773


Dato : 03-06-18 20:29Bedømmelse

Fra : katekismus


Dato : 04-06-18 10:31

Hvis dit tip er, at du vil deltage og besvare spørgsmål på Kandu, ved siden af arbejdet med at få din virksomhed til at vækste gennem online markedsføring, så hatten af for dig


Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177080
Tips : 31950
Nyheder : 719565
Indlæg : 6405649
Brugere : 218836

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste