/ Forside/ Teknologi / Internet / Andet internet / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Andet internet
#NavnPoint
Klaudi 15241
o.v.n. 10991
refi 7735
molokyle 7317
miritdk 6664
Nordsted1 5250
severino 4485
webnoob 3820
tedd 3588
10  stl_s 3378
en hackeroplevelse
johnnyBP har modtaget -10 point for dette tip
Fra : johnnyBP
Vist : 661 gange

Dato : 22-09-15 19:00

Hej
Jeg har fastnet telefon over internettet med en telefon adapter koblet til en udgang på min router.
Igår fik jeg en opringning fra en person meget langt borte, som på gebrokkent engelsk truede mig med at lukke min PC, hvis jeg ikke øjeblikelig stoppede med at udsende spam. Han nævnte at jeg nok ikke var klar over at min pc gjorde det af sig selv i baggrunden.
Nu er min intenet telefon ikke offentlig kendt, og det er kun få som har mit nummer. Da jeg spurgte ham hvor han havde mit nummer fra blev røret lagt på.
Så kom jeg til at tænke at min telefonadapter kan tilgås udefra, og jeg kan ikke huske om jeg har ændret Password. Oprindeligt var det firmaet Everlove som leverede den - og de brugte WAN access til at justere adapteren for deres kunder. Så man kan altså få adgang til den fra internettet og læse hvilket nummer den er sat op til. Den sidder på en TDC Homebox router, og jeg har altid troet, at der sad den godt afskærmet mod omverdenen. Så tænkte jeg, at hvis en hacker kunne få adgang til min telefon - hvad så med resten?
Nu fandt jeg min gamle TPlink router frem, og monterede den mellem alle mine PC'er m.m. og TDC's homebox, så der ihvertfald var et sted mere man skulle igennem, hvis man skulle ønske adgang til mit udstyr.
Jeg kom også i tanke om en firewall jeg engang brugte med success. Zone Alarm. Ikke nok med, at det er en firewall, den registrerer også angreb ude fra, og kan vise deres ip adresse, og i den første time inden jeg fik etableret min anden router havde den registret og afvist 3 forsøg på at komme igennnem. og angivet hvilke IPadresser de kom fra. Det er nu seks timer siden, at ruteren blev sat op, og der har ikke været angreb siden.
Nu skal jeg så bare finde ud af om der ligger noget på min PC og sender uden mit vidende.
Jeg har scannet med Kaspersky virus removal tool, og med Microsoft security Essential, uden at finde noget - er der andet jeg kan gøre??
Jeg bruger meget "Total media 3.5" til at se og optage fjernsyn - Det har i den seneste tid været meget ustabilt. Efter den ekstra router kom på har det kørt upåklageligt i mange timer, så jeg må tro at det er noget udefra der har fået det til at gå ned i utide.
Spørgsmålet for mig er om TDC's homebox er mere transparant en godt er, og om min virus beskyttelse med "Microsoft security Essential" er god nok - Jeg har indtil for nylig brugt Avira, men oplevede at der smuttede en del igennem, som jeg fandt med tredjeparts virus scannere, som f.eks Kaspersky og House Call.
Bemærkninger til dette emne imødeses med glæde.
Med venlig hilsen
Johnny

 
 
Bedømmelse

Fra : Troldepige


Dato : 22-09-15 19:13

Hmmm, når jeg læser dit indlæg ser jeg flere spørgsmål, og du slutter af med, at du imødeser bemærkninger til emnet med glæde.

Du har skrevet dit indlæg under "Tip", ikke under spørgsmål.

Bedømmelse

Fra : modersvilje


Dato : 22-09-15 19:16

Jeg kan ikke rigtig finde tippet! Skal man ikke løfte røret på "fastnet" - telefonen før der er forbindelse?
Jeg ved det ikke!
MV2

Bedømmelse

Fra : Bille1948


Dato : 22-09-15 21:47

Få det ændret fra Tip til Spørgsmål.

Bedømmelse

Fra : marken84


Dato : 22-09-15 23:20


Tralulalej...

Bedømmelse

Fra : bjarnebr


Dato : 23-09-15 05:25
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 176739
Tips : 31922
Nyheder : 719565
Indlæg : 6403472
Brugere : 218758

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste