/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hjemmelavede Markroner
Sandvad261 har modtaget 25 point for dette tip
Fra : Sandvad261
Vist : 774 gange

Dato : 09-02-13 11:36

Makroner er ret dyre at købe hos bageren, så derfor lav dem selv, og det er meget nemt, næsten for nemt, det er så nemt at lave, så bageren burde egentlig slet ikke ta' penge for dem.

Nu skal du bare se her.

100 gr. Hasselnødder, dem blender du så meget som muligt, så de næsten ser ud som en gang mørk mel.
230 gr. sukker ( alm. melis )
2 - 3 æggehvider ( alt efter størrelse )
Det er INGEN forglemmelse, at jeg ikke her har skrevet noget om hvedemel, for det skal der ikke i, jeg laver nemlig også makroner til nabokonen, for hun kan ikke tåle noget med GLUTEN.

Nå men nu blander du så dine pulverserede mandler og melis sammen, og når det er blandet godt, så kommer du dine hvider i et af gangen, massen skal nu være lidt tyktflydende.
Put nu massen i en sprøjtepose eller brug en teske, sørg for at de er lige srore, så de bare ens, og tænk nu på en 2 krone, den størrelse skal de være, så bliver de på størrelse med en fem krone når de er bagt.
Bagetid er noget fanden har fundet ud af, for en bageovn er ikke bare en bageovn, de bager på forskellig vis, men sæt nu dine makroner i en 200 grader forvarmet ovn.
Dine makroner er bagt, når du med et let tryk på makronen kan mærke at den er blevet hård.
Tag derefter pladen ud af ovnen, og lad så makronerne afkøle helt, for ellers vil du miste bunden på dem.
Som vi gør her i huset, kog en gang Jordbær eller Æbler til grød, og når de så er kolde, så kommer du så rigelig med de hjemmelavede markroner i, læg det i lag.

1. Lidt grød
2. Makroner
3. lidt grød
OSV.
Slut til sidst af med noget herligt flødeskum " DET SLANKER SÅ SKØNT "
Men desværre jeg har også her i samme arbejdsgang en kraftig advarsel, for folk de ÆDER BARE LØS, så nu du er igang så lav nu rigeligt.

TIPS.
Hvis du er igang med at bage nogle basser, så bruger du næsten den samme opskrift som til makroner, men i stedet for æggehvider kommer du så en ca. 100 gr. smør i og blander det sammen, så får du det bageren kalder for ( Bormestermasse ) og det vil i dit bagværk sætte prikken over iet.

Hej







 
 
Bedømmelse

Fra : o.v.n.


Dato : 09-02-13 12:08

Det er nemmere end jeg troede jeg gemmer opskriften, jeg kender nemlig også en som ikke tåler gluten

Bedømmelse

Fra : smuller54


Dato : 09-02-13 12:42



Tak for en god instruktion og en god opskrift- det må prøves

Bedømmelse

Fra : stormb


Dato : 09-02-13 12:58

mener du nødder eller mandler?

Kommentar

Fra : Sandvad261


Dato : 09-02-13 14:39

Hej stormb
Jeg mener som jeg skriver hasselnødder eller nødder om du vil.
Jeg har prøvet med mandler, men det bryder jeg mig ikke om.

Hej og god vind

Kommentar

Fra : Sandvad261


Dato : 09-02-13 15:31

UPS.
Sådan lige i kampens hede da' jeg skrev opskriften ind, der glemte jeg at skrive at når makronerne er kolde, så kom dem i en frysepose og læg dem i fryseren.

Hej

Bedømmelse

Fra : malmin


Dato : 09-02-13 16:08



Bedømmelse

Fra : ans


Dato : 09-02-13 17:02

Sandvad261

Forvirring om hasselnødder eller mandler skyldes, at du har skrevet

Nå men nu blander du så dine pulverserede mandler og melis sammen

Har du set i kategorien madlavning, at en bruger vil give dig point for et tidligere tip?



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407828
Brugere : 218875

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste