/ Forside/ Interesser / Familie & Relationer / Andet familie & relationer / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Andet familie & relationer
#NavnPoint
Nordsted1 3372
ans 2507
HelleBirg.. 1420
vil.du 996
dova 932
Teil 892
svendgive.. 781
katekismus 678
refi 590
10  clou 540
højst ? x genstande om ugen
Hansen1001 har modtaget 10 point for dette tip
Fra : Hansen1001
Vist : 892 gange

Dato : 08-10-08 00:33

Har du eller en af dine nærmeste et problem med alkohol? Så læs det her!
Advarsel!!!!
Vil gerne advare mod at tegne kontrakt med Jens Guldberg, Ducan (
Kode
www.ducan.dk)
hvis du er alkoholiker eller en pårørende og vil have hjælp!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Her kommer citater fra hans hjemmeside, kommenterede af mig, der har oplevet dem på egen krop & sind.

I behandlingen belyser vi misbrugets mangesidede synlige og usynlige symptomer, skæve adfærdsmønstre og manipulationer.
Behandlingen tager udgangspunkt i Minnesota modellens gennemprøvede tolv trins program, der har hjulpet millioner af mænd og kvinder verden over.
I behandlingen medvirker læge og Alkolog®”


Alt skriftligt materiale er taget fra andre behandlingscentre efter princippet hug en hæl og klip en tå. Og dertil temmelig ubehjælpsomt.
Der medvirker ikke nogen læge, der kommer en læge og kigger på dig en af de første dage, og det er det. Det er en såkaldt ”lokumsaftale”.
I mit tilfælde var divanen til brug for ”undersøgelse” ( palpation af mave og lever m.v.) optaget af papirer, der endnu ikke var arkiveret, så jeg ”lå” på en 2 personers sofa i grupperummet. Med knæerne i krog over sidelænet ( ikke særligt konfortabelt). Og alkologen/terapeuten Jens Guldberg i én og samme person, blev p….sur, hvilket gik ud over mig (klienten) ikke lægen.
Alkologen er ham selv.


Ring allerede i dag for at reserver tid til en gratis, anonym samtale, hvor vi sammen kan uddybe hvad vi kan gøre for dig der muligvis har et problem.”

Under denne samtale bliver du bestormet med udsagn og tests samt omhyggelig tillært omsorg.:
Eks : ” vil du ikke have et glas vand? Dine læber er tørre! Klart de er, du har svaret og svaret på de mest tætte ? I mindst en time. Du er dybt frustreret og ulykkelig over tab, etc. (ved det fra at jeg en dag blev bedt om at blive lidt længere end min behandling, for at overbevise en ”kommende klient” om Jens Guldbergs, fortræffeligheder.
De test Jens Guldberg bruger, for at overbevise dig om at du behøver hans hjælp, OM AT DU ER I STOR FARE er manipulerede.
De originale tests, kan du finde på amerikanske sider for bl. a. AA, der, og vil sandsynligvis givet et helt andet resultat, end det han kommer frem til. Det gjorde de i mit tilfælde. Men desværre opdagede jeg det først langt senere i forløbet.


Side 2:Mål og intentioner i dagbehandlingen.
Alt der står om Minnesotamodellen, er sikkert helt rigtigt, og den er jo opfundet og udviklet af amerikanere.”
Metoder:
Foredrag. Gruppearbejde.Diskussion. Vekslende mellem teori & praksis.Eventuelt suppleret med efterfølgende individuelle samtaler efter behov.
Netværks etablering AA. Samtale m. læge.
Der ydes ikk e afgiftning på stedet. ”
Det med kursiv markeret er ikke tilstede.


Foredrag:
Ja, men JensGuldberg har ikke lært sig teksten, derfor er du nødt til at sidde ved siden af en overheadprojektor, og stirre med hold i nakken på en væg 1,5 m fra dig. Alt i mens han selv læser teksten op fra OVERHEADEN OG HELE TIDEN TIDEN STÅR OG STRAMMER/AFSLAPPER sine sædemuskler. (Gluteus maximus)
Og lyset fra pladen med overheadprojektoren, skærer DIG i øjenene.
Undervisningsrummet er på ca. 15 m2.
Resultat kraftig hovedpine, så jeg insisterede på at sidde længere tilbage, og i en mere behagelig stol, end den pind han mente jeg skulle besidde. derved kom jeg så bag ryggen af ham HVILKET HAN HAVDE DET MEGET SVÆRT MED .


Diskussion. Vekslende mellem teori & praksis.

Den eneste praksis jeg oplevede var vi mindst tre gange dagligt bad *AA – bønnen, hvorunder man holder hinanden i hånden og har øjenkontakt, men det kunne han ikke klare, og han sagde det selv ”jeg kan sgu ikke holde til at se i dine øjne”

Gruppearbejde.:
Er ikke eksisterende, jeg var klient nr. 3 og alene, hele tiden.

DISKUSION?
Med mig selv!?

Vekslen mellem teori og praksis:
Er meget teori hugget fra andre behandlingssteder, 0 praksis, ikke muligt.
Én samtale med læge, ikke muligt at træffe hende senere i forløbet.
Efter den 1. uge spiste jeg i ophøjet ensomhed på kontoret, medens han tale med ”kommende klienter” eller lavede papirarbejde i samme rum. Ofte blev min ”undervisning” afbrudt af hans mobil. Han undskyldte dog, men var nødt til at svare, det kunne jo være en kunde! Sådan oplevede jeg hans problemer med søn, kæreste og andet.


Undervisere :
Alkolog®    Misbrugs terapeut.       Gæstelærer og    .
Jens Guldberg   Jens Guldberg    Andre AA’er
Læge: Ingen undervisning der.


Behandlingssted:
Parkvej 1 st. 3070 Snekkersten , som er en lille 2 værelses lejlighed på ca. 60 m2.


Side 3:Afhængighed / Behandling

”Ducan Dansk udviklingscenter for afhængigheds neutralisering.
Vi søger, gennem adfærds ændring og personligheds udvikling, at give den alkohol afhængige en ny retning i sit liv og en viden om sygdommen, samt en forståelse for og indsigt i sin situation. Behandlingen foregår i et miljø af accept og respekt, daglige samtaler, foredrag, [I]gruppemøder. Samvær med andre fremmer en udvikling, der er starten på en ny tilværelse med gode livskvaliteter.”[/I]De med kursiv markerede er fraværende:


Behandlingsprogrammet
”Behandlingsprogrammet omfatter bl.a.:
•   Foredrag
•   [B]Gruppemøder [/B]•   [B]Gruppesamtaler Workshop [/B]
•   Praktiske opgaver (bortset fra støvsugning og opvask)
•   Meditation
•   [B]Efterbehandling•[/B]   [I]Familie/pårørende samtaler [/I]
•   Intro. Til AA (Anonyme Alkoholikere) ”
•   De med kursiv markerede er fraværende

Side 6

Tidligere patienter udtaler sig !
Hvordan var det at være i behandling ?
Hvad fik de ud af det ?
Hvordan har de det i dag ?

Læs nogle af beretningerne her:
Mød personer, der har været i Minnesota behandling hos Ducan.
Læs deres beretninger og om deres vej ud af alkohol afhængigheden.”

Disse to udsagn er fra de eneste 2 klienter foruden mig, Jens Guldberg har haft, så vidt jeg er orienteret, siden 2007, og det ene udsagn er kraftigt redigeret af Jens Guldberg . Hvilket han gjorde med udsagnet: ”Det kan man da sgu ikke skrive.” citat slut.
Mig har han ikke noget fra, eller rettere den evaluering han fik fra mig, ønsker han nok ikke at trykke.


Side 7

Priser alkoholbehandling

”Personale

I behandlingen medvirker veluddannede misbrugs terapeuter,
Alkolog og læge.
Ring allerede i dag og aftal tid for en gratis anonym og uforpligtende
samtale her hos os.
Sammen finder vi en løsning.”

Falskt udsagn: Som førnævnt kommer der en læge på en lynvisit. Alkologen og misbrugs terapeuten er ham selv i én og samme person. Altså skal det stå i ental
Det kan godt være han er veluddannet, han er også særdeles sexfixeret, hans undervisning er præget af et groft sprog.

Eksempler:
Han var til et foredrag, hvori jeg også deltog sammen med min datter, på det tidspunkt vidste jeg ikke hvem han var. Men en dag blev han klar over, at det var os der havde deltaget i det foredrag.
Han sagde da sådan.” Nåh! Var det din datter? Dejlig tøs! Hende kunne jeg godt tænke mig, at få hjem i kanen”
Min datter er 40 og han er 66 år.
En dag talte vi om det at gå på nettet og finde en partner:
Han sagde da til mig: ” Du er godt klar over hvad de fyre derude vil ikke?”
”De vil bare kneppe dig”
osv. osv. Der er mange flere. Jeg protesterede mod sprogbruget og intimideringen, men det kunne han ikke tage sig af.

PORNO
En dag måtte jeg hjælpe ham at installerer et antivirus program på hans PC, han er ikke fortrolig med dette værktøj, det er jeg.
Da jeg skulle ud på den pågældende side for at downloade hans program, lå det i favoritter/foretrukne, så jeg åbner dette panel, da viste der sig en hel skærm fuld af links til diverse sexsider. På en institutions computer?
Jeg kom på det tidspunkt meget i AA i de forskellige grupper, det er del af behandlingen, og blev vel modtaget alle steder, i AA er du helt anonym, bortset fra dit fornavn. Der er stor tavshedspligt om hvad du måtte høre og opleve.
Men han brød ved flere lejligheder denne tavshedspligt, og fortalte om de andre AA’er, hvad de var afhængige af og hvor mange tilbagefald de havde haft ,osv. Og han kender alle.
Han havde på det tidspunkt en AA’er i arbejdsprøve, som kontorassistent, hun var også medlem i min gruppe. Og hun anbefalede mig at søge ham.
Hende begyndte han så at bruge som medarbejder i sin terapi af mig, hun protesterede, det hjalp ikke noget, hun må ikke gå ind i sådan noget, hun var jo i gang med sit trinarbejde i AA og havde sin sponsor.
Senere efter min ”behandling” var afsluttet har jeg fået at vide af hende, at han også brugte hende som supervisor, han havde ikke anden mulighed, sagde han.
Og han har fortalt hende mange grimme ting om mig, hvad det er kan jeg ikke få at vide, for hun holder sin tavshedspligt i hævd. Men han har i den grad brudt sin.
SEXchikane
Men hun forlod jobprøvningen kort tid efter, at jeg havde afsluttet min behandling, p.g.a. sexchikane fra hans side mod hende. (han stod bl.a. lænet ind over hende, mens hun sad ved PC’en, hun er den der har lavet hjemmesiden. Og han tog hende på hendes krop, samtiddig med at han med den anden hånd stod og gned sit lem). Hun sagde op telefonisk, i overværelse af sin mand.
Skrev til Jens Guldberg, kort (8 dage) efter min ”behandling” var afsluttet og forlangte mine penge ( 26 000 kr. ) tilbage, bl. a. Under henvisning til alt her skrevet, og hans fiflen med statistikkerne, og hans uhøviske sprogbrug ( jeg følte og føler mig fornedret) , de manglende funktioner i min ”behandling”. Han udnytter i den grad sit medlemskab af AA.
Bl.a. den del der ville involverer min Familie, og at han ikke ville lave efterbehandling, efter mit brev til ham fremsendte han tilbud om efterbehandling, (efter at have konsulteret sin advokat) men da var jeg nået dertil, hvor jeg takkede nej.
Det jeg så fandt ud af, langs vejen er, at jeg ikke er alkoholiker, men jeg var ude i en dyb krise, havde mistet flere dybt elskede familiemedlemmer over kort tid og dykkede rigeligt i flasken, og var dybt ensom, men det er en helt anden historie.
Jeg ville klage over ham til embedslægen for Frederiksborg, men Jens Guldberg er jo ikke autoriseret, det er der så vidt jeg kan se ingen af den slags behandlere der er, Gråt marked???? Så der er ikke andet at gøre end at advare mod ham her.
Jeg har bare i det snart forgangne år, jeg startede behandling i oktober 2007 og sluttede i december 2007, følt mig så beskidt og nedværdiget. Desuden er der det helt latterlige i, at jeg har betalt 26 000 gode danske kroner, for det.
Derfor sender jeg den her side op. Så andre ikke lander der. DUCAN er fake, FAKE, FAKE!!!!
Han er bare en sølle folkepensionist, der leger med mennesker, i mangel af bedre at tage sig til, og eventuelt score nogle tusinde kroner.
Mvh Hansen 
 
Bedømmelse

Fra : Flash77


Dato : 08-10-08 03:35Bedømmelse

Fra : amdam


Dato : 08-10-08 05:29Bedømmelse

Fra : Klumme


Dato : 08-10-08 05:45

Det er godt nok et langt tip Hansen

En sag skal ses fra 2 sider, men har du ret, er det fandme uhyggeligt. Så skal han anmeldes og fratages retten til sit virke.

Det er dog utroligt, som der åbenbart er flere af den slags. Husker I Ali Hamman hypnotisøren fra Silkeborg, som hypnotiserede kvinderne og dyrkede sex med dem, mens de var i trance. Han fik frataget retten til at behandle kvinder.

Så var der lægen Søren Ventegodt, som lavede akupressur og rodede pigerne i deres kønsdele, idet han påstod, at så fik de det meget bedre, når de fik akupressur derinde/nede LOOOL

Hold da kæft, sir jeg bare....de er edderrøvme opfindsomme i al deres dyriske liderlighed

Bedømmelse

Fra : Ysseven


Dato : 08-10-08 08:30

Øv, for en trist oplevelse...!

Bedømmelse

Fra : Teil


Dato : 08-10-08 09:33

en lang kedelig smøre

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 176968
Tips : 31936
Nyheder : 719565
Indlæg : 6404898
Brugere : 218803

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste