/ Forside/ Teknologi / Telekommunikation / Trådløs / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Trådløs
#NavnPoint
severino 15673
o.v.n. 6349
Fijala 3672
Klaudi 3480
e.c 2852
webnoob 2769
refi 2285
stone47 1685
pallebhan.. 1498
10  peet49 1440
Når det trådløse driller!
severino har modtaget 30 point for dette tip
Fra : severino
Vist : 1873 gange

Dato : 31-07-08 23:07

Der er flere faktorer der kan påvirke at dit trådløse produkter ikke modtager signal ved maksimal afstand?
Access-pointet lader dig få adgang til netværket fra hvor du vil. Men husk at afstanden bliver begrænset af vægge, tage og andre objekter som det trådløse signal skal igennen. Desuden kan den maksimale afstand variere afhængig af RF baggrundsstøj og de materialer som hjemmet er opbygget af. Nøglen til at få den længst mulige afstand er at følge disse basis principper.

1. Begræns antallet af vægge og tage til et minimum – Hver væg eller tag kan stjæle 1-30 meter rækkevidde fra dit trådløse produkt. Placer dine Access Points, trådløse Routere og computere sådan at antallet af vægge og tage imellem er bragt ned til et minimum.

2. Vær klar over den direkte linie mellem Access Points, trådløse Routere og computere – En væg som er en halv meter tyk, vil ved 45 graders vinkel næsten være 1 meter tyk. Ved 2 graders vinkel, vil væggen være nesten 12 meter tyk! Prøv at placere Access Points og adaptere i en position så signalet går så ret igennem vægge og tage så muligt.

3. Byggematerialer gør en stor forskel – En solid metaldør eller aluminiun har en negativ effekt på rækkevidden. Prøv at placere Access Points, trådløse Routere og computere sådan at signalet går gennem trævægge eller døråbninger og ikke andre materialer.

4. Prøv at placere antennen sådan at den har det bedst mulige modtageforhold og desuden benytte de programmer og signalstyrkemålere som fulgte med dit produkt. Polariseringen af antennerne, har betydning for signalets udstråling.

5. Placer dine produkter mindst 1-2 meter fra elektroniske enheder som genererer RF støj, såsom Microbølgeovne, Monitorer, elektriske motorer, UPS enheder, andet udstyr der benytter det samme frekvensbånd, osv.

6. Hvis du benytter dig af 2,4Ghz trådløse telefoner eller X-10 (trådløse produkter såsom loftventilator, lys og husalarm), vil din trådløse forbindelse blive betydeligt svækket eller forsvinde helt. Alt som bruger 2,4Ghz frekvensen vil forstyrre dit trådløse netværk.

For det almindelige hjem, burde afstand ikke være et problem. Hvis du har et område i dit hjem hvor du ønsker at have et signal men oplever lavt eller ingen signalstyrke, overvej da at placere dit Access Point tættere på dette område.

Når et Access Point kobles direkte til DSL eller Kabel modem, og ikke kan komme på internettet; så vil det i de fleste tilfælde, gå at koble et Access Point direkte i et bredbåndsmodem (ikke en router) og give dig mulighed at koble en trådløs pc til internettet. Hvis du har problemer, læs venligst følgende.

a) Giv ikke Access Pointet en IP adresse fra din internetleverandør. Access Points er transperente på netværket og kan sagtens være på et andet subnet. Din pc vil få en (officiel) IP-adresse fra din internetleverandør.

b) Du kan kun få en pc på internettet, med mindre du har flere IP adresser fra din internetleverandør eller tilslutter dit moden til en router. Access Points har ikke NAT og kan derfor ikke dele kun 1 officiel IP adresse.

Efter at du har tilsluttet Access Pointet til modemet, genstart modemet ved at tage strømmen fra i mindst 3 minutter. Hvis du har et Motorola (Surf Board) modem, tag strømmen fra i mindst 5 minutter


 
 
Bedømmelse

Fra : alimak


Dato : 31-07-08 23:11

Rigtig godt tip som jeg lærte meget af,tak.
alimak

Bedømmelse

Fra : Manse9933


Dato : 31-07-08 23:16

Gode brugbare informationer

Bedømmelse

Fra : Klaudi


Dato : 31-07-08 23:24

Meget god infoBedømmelse

Fra : bentjuul


Dato : 31-07-08 23:31Bedømmelse

Fra : Sunowich


Dato : 01-08-08 00:26Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 176974
Tips : 31936
Nyheder : 719565
Indlæg : 6404920
Brugere : 218808

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste