/ Forside/ Interesser / Fritid / Motorcykler / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Motorcykler
#NavnPoint
dova 9238
pallenoc 4816
pallebhan.. 3536
masteraug.. 3050
nilsg 2382
jakjoe 2110
transor 2030
CLAN 1915
Sunowich 1420
10  3773 1345
Spare penge på brændstof
frp8 har modtaget -25 point for dette tip
Fra : frp8
Vist : 1115 gange

Dato : 29-05-08 13:24

http://www.fuelclub.eu/?_rx=bb1-0116-d23

Dette tips er til dig der gerne vil sparepenge på dit brændstof køb, så lad være med at bedøm tippet, hvis du ikke kan se fornuften i at sparepenge på dit brændstof køb!

Fuelclub.eu
Hvordan kan jeg, helt gratis, spare penge på brændstof?
Det er enkelt. Du melder dig gratis ind i Fuelclub.eu, og vi vil derefter på medlemmernes vegne forhandle en god rabat på brændstof.

Hvor meget rabat vil jeg få?
Det afhænger af hvor mange medlemmer vi får, men vi forventer at blive istand til at forhandle en rabat på ca. 30 - 75 ører per liter. Vi planlægger at lave en årlig genforhandling af rabatterne, så vi kan forbedre satsen, jo flere medlemmer vi får hen ad vejen.

Hvordan kan jeg fordoble min rabat?
Som et standard medlem får du et Fuelclub.eu card med almindelig rabat, helt gratis.

For at fordoble denne rabat, skal du invitere mindst 5 venner eller familie. Du kan bruge vores "fortæl til en ven" menu eller ganske enkelt videresende din velkomst mail, som indeholder en genvej til klubbens hjemmeside. Altsammen gratis og UDEN forpligtelser.

Vi finder det rimeligt at honorere de medlemmer som hjælper med at fortælle om klubben, hvorved VI ALLE kan drage fordel af de forventede øgede rabatter ved højere medlemstal.

Hvad er bagsiden af medaljen?
Der er ingen bagside. Det koster ikke noget at være medlem af Fuelclub.eu og medlemskortene vil blive udstedt til dig gratis, så snart den første rabataftale er forhandlet på plads.


Skal jeg betale noget til Fuelclub.eu?
NEJ. Fuelclub.eu får et mindre administrationsgebyr per liter solgt direkte FRA BENZINSELSKABET, hvilket dækker administrationsomkostninger, udstedelse af medlemskort mv.. Dette gebyr vil blive udbetalt direkte til fuelclub.eu baseret på det antal litre som klubbens medlemmer har købt i en given måned. DU skal ikke betale noget til Fuelclub.eu og vi tager heller ikke en andel af din rabat.

Hvad gør I med mine data, kan jeg risikere at I misbruger dem til spam eller videresælger dem?
NEJ. Vi er ikke i spam forretning og videresælger ikke dine informationer. Fuelclub.eu har en omfattende privat politik.

Kan jeg melde mig ud af Fuelclub.eu?
Ja. Du kan melde dig ud når som helst ved at sende en blank email til unsubscribe@fuelclub.eu

Hvordan kan jeg ændre mine kontaktinformationer?
Du kan ændre alle dine kontaktinformationer ved at logge ind i menuen "Min konto" => "Login".

Vil der være en tankstation med rabat i nærheden af mig?
Vi begynder med forhandlingerne i det land med flest medlemmer, og forventer at lave aftale med et benzinselskab der dækker hele landet. Fuelclub.eu forventer at dække hele EU iløbet af de næste par år med gode rabataftaler på alle former for brændstof.

Hvornår modtager jeg mit Fuelclub.eu rabatkort?
Så snart vi har de første rabataftaler på plads, går vi igang med at distribuere rabatkortene. Så, jo flere du fortæller om vores klub, jo hurtigere kan vi begynde med forhandlingerne i netop dit land.

Hvem står bag Fuelclub.eu?
Vi er en gruppe ganske normale mennesker som dig og alle andre private bilejere, der er trætte af den evige historie med stigende priser på benzin.

Vi har bare bestemt os for at tage kampen op imod de multinationale benzinselskaber, som tilsyneladende tjener flere og flere penge i takt med at priserne stiger, og som presser os private bilejere og mindre virksomheder. Der er jo ingen af os der kører bil for sjov. Vi kører FORDI VI ER NØDT TIL DET.

Kan firmaer melde sig ind?
Ja, især mindre virksomheder som har en meget lille eller slet ingen rabataftale vil opnå en fordel, men større firmaer er også velkomne.

Er der begrænsning på hvor mange medlemmer der er plads til?
Nej, vi vil gerne have så mange medlemmer som muligt fra EU. Jo flere, jo bedre. Husk, det er gratis og uforpligtende at tegne sig som medlem.

http://www.fuelclub.eu/?_rx=bb1-0116-d23


 
 
Bedømmelse

Fra : 3773


Dato : 29-05-08 14:06
Bedømmelse

Fra : IBM760


Dato : 29-05-08 14:12

Hvornår kommer det til at fungere i Danmark?

Bedømmelse

Fra : ans


Dato : 29-05-08 13:37

Citat
Dette tips er til dig der gerne vil sparepenge på dit brændstof køb, så lad være med at bedøm tippet, hvis du ikke kan se fornuften i at sparepenge på dit brændstof køb!


Jeg kan godt se fornuften i at spare på brændstof, men jeg kan ikke se fornuften i at skulle støtte dig. Søg dine "venner" et andet sted.

http://www.fuelclub.eu/dan/faq.htmlBedømmelse

Fra : Teil


Dato : 29-05-08 13:42
Bedømmelse

Fra : Naqibullah


Dato : 29-05-08 13:43Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 176968
Tips : 31936
Nyheder : 719565
Indlæg : 6404896
Brugere : 218803

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste