/ Forside/ Interesser / Dyr / Hunde / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Hunde
#NavnPoint
Birgitta 18528
Nordsted1 6865
bevi54 6505
Jernladyen 4457
dova 4371
qfha 3911
knh15 3385
k.j.k 3376
vaxen 2670
10  ans 2567
Hovawart fra Hof Joy!
schrecker har modtaget 20 point for dette tip
Fra : schrecker
Vist : 3058 gange

Dato : 02-06-05 21:33

Der har været flere tråde vedr. Kennel Hof Joy i Haslev. Nogle har stillet sig tvivlende overfor anklagerne, bla. fordi der ikke var konkrete eksempler. Måske kan vores lille ulykkelige historie kaste lys over hundefabrikken:

Vi købte som førstegangskøbere en Hovawart dernede, og har desværre måtte aflive hende pga. HD.
Vi var måske (naivt...) ikke opmærksomme på alle de ting man skal kigge efter når man køber hund, så vi faldt i de fleste fælder herunder den "falske" kennelklub CKC. Vi besøgte dog mere end én kennel, men må i bagklogskabens skærende lys konstatere, at vi valgte den forkerte.

Fakta er: Vores hvalp hoppede underligt fra den dag vi fik hende. Hun snappede efter folks baglår (måske fordi hun havde smerter eller var bange). Hun ville ikke gå på selv et/to-trins trapper.
Alle små ting, som man som ny hundeejer tilskriver hvalpeopførsel som de nok skal vokse fra, og hun var fortsat et elsket medlem af vores lille familie.

En dag opdagede vi tilfældigt, at hun næsten ikke støttede på det ene bagben. Det fik os til at opsøge dyrlægen, som efter et røntgenfoto kunne konstatere at der var meget svær HD. Han sagde efterfølgende at det eneste rigtige ville være at aflive hende. Vi fik en tid til næste dag, og tog hjem med vovsen.

Vi kontaktede kennelen, som lynhurtigt kom med anklager om overfodring/forkert fodring og alle mulige andre årsager, desuden afviste de omgående erstatning uden at vi overhovedet havde nævnt et ord om det.

Vi tog samme aften ned til dem med vovse og røntgenbilleder, og de lagde ud med at "kigge nøje" på hunden, hvorefter de med baggrund i deres mangeårige erfaring og ekspertise konstaterede at "det kunne man næsten ikke se" og at det ikke var særlig meget. Først da vi henledte opmærksomheden på at hun ikke støttede på det ene ben opdagede de det...

Resultatet af den aften var en endeløs enetale indeholdende alle former for ansvarsfraskrivelse fra Torbens side. Gitte var lidt mere åben, og tilbøde faktisk en erstatningshvalp (Da Torben ikke hørte det...), men penge kunne der ikke være tale om! Vi aftalte med dem at konsultere en anden dyrlæge for at få en secon opinion samt vurdering af evt. operation.

Senere samme aften, efter bla. at have talt med en helt tredie dyrlæge, besluttede vi os endeligt for at få hende aflivet, og det skete så dagen efter.

Vi har efterfølgende hørt om flere andre der har fået HD-hunde fra samme kennel, samt læst bla. her på kandu.dk om nogle af historierne ang. denne kennel.

Ovenstående er derfor skrevet med henblik på at fraråde alle at købe hunde hos Hof Joy i Haslev uanset hvor søde hvalpene er og hvor gode forklaringer de har dernede.

Held og lykke til alle der i øvrigt måtte vælge en Hovawart, for bortset fra ovenstående var det en dejlig hund. Vi vil nok vælge samme race igen, hvis vi får mod på at blive hundeejere endnu en gang.

 
 
Bedømmelse

Fra : frueyde


Dato : 02-06-05 21:55Bedømmelse

Fra : dova


Dato : 02-06-05 22:50Bedømmelse

Fra : tokeren


Dato : 02-06-05 22:18Bedømmelse

Fra : Nakita


Dato : 02-06-05 21:41Bedømmelse

Fra : ehtrod_n


Dato : 02-06-05 23:04Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 174119
Tips : 31694
Nyheder : 719565
Indlæg : 6387131
Brugere : 218301

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste