/ Forside/ Interesser / Helbred / Andet helbred / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Andet helbred
#NavnPoint
Nordsted1 10501
ans 6072
dova 5326
HelleBirg.. 3068
CLAN 2619
katekismus 2590
miritdk 2300
refi 2280
piaskov 2118
10  Sygate 1824
Godt råd til rygestop!
Sygate har modtaget 5 point for dette tip
Fra : Sygate
Vist : 464 gange

Dato : 12-05-05 12:27

Hvis du overvejer at stoppe med at ryge har jeg et forslag til en fremgangsmåde der virkede for mig og andre jeg anbefalede metoden til.

1. Sæt en dato en mandag i nærmeste fremtid, og forbered dig mentalt allerede nu.

2. Fra i dag når du skal ryge må du KUN ryge når du er absolut ALENE, og fuldstændigt uforstyrret. Desuden når du så sidder helt alene med din cigaret, må du heller ikke tænke på andet end at du sidder og ryger. >>>Det skal med andre ord være et ritual når du ryger fremover<<< Hvert et hiv af din cigaret skal være bevidst, og du skal følge røgen ind og ud af lungerne, hver eneste gang du suger og puster ud. Du må på intet tidspunkt fjerne øjnene fra cigaretten, eller fjerne tanken fra at du sidder og ryger og følger røgen der går op og ned i lungerne.
Og du må ALDRIG mere indtil den mandag du har afsat til at være dagen du stopper på, ryge uden at bruge denne metode.
Hemmeligheden ved denne metode er at: For det første kan du højst ryge 7-8 cigaretter om dagen, da du får en hel cigaret koncentreret ind i kroppen. Så du kommer ikke til at få abstinenser, tværtimod. Desuden gør det at du inden dagen oprinder, har vænnet dig til at sidde for sig selv og ryge bevidst, i stedet for at sidde og ryge helt ubevidst på en cafe eller sammen med andre.
Så hvis du er til video aften med vennerne og skal ryge, ja så må du gå ned på gaden og stå med ansigtet mod en mur eller (helst) sætte dig på en trappesten for dig selv og ryge som jeg beskrev (Glem alle der går, cykler eller kører forbi, det er kun dig og cigaretten der eksisterer nu). Gør det uden at snyde indtil dagen kommer hvor det er tid til at stoppe.

3. Nu er dagen før du skal stoppe så kommet. Så pakker du træningstøjet og lægger det klar til at blive taget i brug til i morgen. Desuden køber du en nikotin inhalator fra apoteket og nogle nikotin patroner til.

4. Så er dagen kommet. På med træningstøjet og ud at løbe en så lang og hård tur du overhovedet kan. Hvis du ikke vant til at træne overhovedet, så gør dit bedste, eller lav noget power walking, eller løb som en "kineser" (Løft næsten ikke føderne og løb musestille og let).
Hvis du kan så meld dig ind i et fitness center og træn noget Spinning, og gerne hver dag i det næste styke tid.
Men hemmeligheden ved denne rygestop metode er ikke træningen som sådan. Det er bare en lille medhjælper du har ved hånden.
Nej hemmeligheden er nemlig nikotin inhalatoren. Mange ved ikke hvordan man skal bruge den. Det kommer jeg til nu.

5. Nikotin inhalatoren: Tøv ikke med at bruge mange patroner de første par dage (2,3,4 dage).
Når du suger af inhalatoren, skal du ikke bare tage den i munden og suge af den. Nej... Du skal tage den i munden og suge MEGET kraftigt og MEGET længe af den. Sug indtil du er "lammet" i halsen og fuldstændig nikotin mæt.
Og gør det så ofte du har brug for det, og overdriv gerne. Så garanterer jeg dig at du ikke KAN ryge. Gå evt. med den klar i bukselommen og sug hellere 1 eller 10 gange for meget af den end for lidt. Så overdriv helt vildt de første dage.
Ved godt at nikotin er usundt, men i forhold til en cigaret er det næsten sundt (Tro mig. Der er ingen tjære og 100 vis af andre stoffer som der er i en cigaret, og det er ofte tjæren der ødelægger lungerne).
Så er der mange der nu vil sige: Men så bliver man jo bare afhængig af inhalatoren. NEJ. Det gør du måske i starten, men langsomt har du mindre og mindre brug for den. Og til sidst går du bare rundt med den i lommen.
Men overvurder endelig ikke dig selv og din psyke. Hav inhalatoren på dig i op til 6 måneder.
For du kommer igennem 3 dages krisen. 3 ugers krisen. 3 måneders krisen. 6 måneders krisen. osv. osv.
Og når du så efter lang tid begynder at drømme at du ryger næsten hver nat i en uges tid, (Det gjorde jeg i hvertfald og har hørt det fra andre også) ja så ved du at du er ved at slippe for trangen helt, og er inkarneret ikke ryger.
Husk: Man er altid lykkeligere som ikke ryger end som ryger.

Det virkede for mig. Håber også det virker for dig.
Held og lykke hvis du prøver denne metode.

 
 
Bedømmelse

Fra : modersvilje


Dato : 12-05-05 13:37Bedømmelse

Fra : vaxen


Dato : 12-05-05 13:53Bedømmelse

Fra : steenberg


Dato : 12-05-05 14:05Bedømmelse

Fra : jakjoe


Dato : 12-05-05 12:38Bedømmelse

Fra : creamygirl


Dato : 12-05-05 14:37Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 174110
Tips : 31690
Nyheder : 719565
Indlæg : 6387052
Brugere : 218299

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste