/ Forside/ Interesser / Helbred / Slankekure / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Slankekure
#NavnPoint
henningbo.. 2235
ans 1415
vaxen 1300
dova 889
miritdk 860
disken 790
Mordex 720
Nordsted1 649
Jernladyen 626
10  briani 560
Vægttab,vægtøgning eller vægtvedligehold~
CamBach har modtaget 0 point for dette tip
Fra : CamBach
Vist : 899 gange

Dato : 28-03-05 23:34

Til alle som ønsker vægttab,vægtøgning eller vægtvedligeholdelse - kvinder, mænd, gamle og unge.
Jeg skal i den kommende weekend på kursus og lærer om dette forholdsvis nye naturprodukt og alt hvad det ellers indebærer og satser på i nærmeste fremtid selv at omsætte produktet og personligt hjælpe folk med at nå deres mål gennem den rigtige sammensætning af produkter, træning, madplan og alt hvad det ellers indebærer.
Har dette interesse kan jeg kontaktes via mail på cambach84@hotmail.com


Vi har kombineret tidløs visdom med avanceret videnskabelig forskning og dermed frembragt et spektrum af sunde programmer og produkter tilpasset til dig og din livsstil.
Hver kategori der er listet op i vores "livsstils programmer" er som en byggesten i konstruktionen af din ideale ernæringsplan. I samarbejde med din personlige coach designer vi en personlig plan udfra dine specielle behov.
Som verdens førende firma inden for vægtregulering, har vi hjulpet millioner af mennesker gennem vores produkter med at tabe sig, sikkert og effektivt i mere end 25 år. Vores erfaring - kombineret med ekspertviden fra forskere, læger og ernæringseksperter, er absolut førende inden for forbedring af helse og vægtregulering indenfor narturprodukter.

Fiber og urtetabletter.
Når du bruger vægtreguleringsprodukterne, må du ikke spise kost, der er for fiberholdig. Fiber- og urtetabletter er særligt sammensat til at hjælpe en sikker og effektiv vægtregulering, da de forsyner kroppen med ekstra kostfibre, som reducerer den tid, maden forbliver i kroppen. Derved hjælper de kroppen med at skille sig af med gift- og affaldsstoffer. ·   Sammensat til at støtte en sikker og effektiv vægtregulering. ·   Udskyller giftstoffer.

Multivitaminkompleks Stress, dårlige kostplaner og forurening kan resultere i, at din krop mangler vigtige næringsstoffer. Derfor føler du dig måske træt, bliver nemt syg eller har svært ved regulere vægten. Formula 2 indeholder en endnu bredere vifte af vitaminer og mineraler samt et udvalg af urter, som understøtter den ernæring, der findes i Formula 1.
· Vigtige næringsstoffer og antioxidanter giver styrke og energi hver dag.
· Er med til at styrke kroppens knogler og immunforsvar.
· Understøtter vægtreguleringen.

Personligt proteinpulver Kroppen har brug for den rette mængde proteiner hver dag for at forblive stærk. Uheldigvis indeholder mange af de kostmæssige proteinkilder, herunder kød, ost og nødder, meget fedt og mange kalorier. Personligt proteinpulver er en praktisk, fedtfri måde at supplere proteinmængden i kosten på, og det hjælper dig med at forblive slank og i form.
· Sætter skub i proteinindtagelsen, baseret på dine personlige behov.
· Hjælper med at bevare kroppens magre muskelmasse, som øger dit stofskifte og hjælper dig med at forbrænde flere kalorier.
· Indeholder førsteklasses soja- og valleprotein.
· Med neutral smag, der er nem at blande i shakes, supper og saucer.

Ernæringsrig shakeblanding Specielt sammensat med 9 g førsteklasses sojaproteiner – (19 til 21 når man blander det med letmælk) – Formula 1 kan hjælpe dig med at nå dine vægtreguleringsmål. Den indeholder vitaminer og mineraler, bl.a. det antioxidantholdige C- og E-vitamin. Den indeholder også alle de vigtige aminosyrer, som kroppen har brug for til optimalt velvære.
· Indeholder førsteklasses sojaproteiner.
· Lækker og næringsrig.

QuickStart Nemmere bliver det ikke at komme i topform og regulere vægten! Bland to shakes med din yndlingssmag (som måltidserstatning) hver dag og Formula 3 Personligt proteinpulver. Sæt skub i indtagelsen af vigtige næringsstoffer med Formula 2 Multivitaminkompleks, og tilføj fibre for at hjælpe kroppen med at skille sig af med affalds- og giftstoffer. ShapeWorks™-QuickStart udgør hjørnestenen i ShapeWorks™-systemet - en fantastisk måde at starte på! Sættet indeholder:
· Formula 1 Ernæringsrig shakeblanding
· Formula 2 Multivitaminkompleks
· Formula 3 Personligt proteinpulver
· Fiber- og urtetabletter Grundlæggende ingredienser
· Lækre shakes med et højt næringsindhold, som fås i flere forskellige lækre smagsvarianter.
· Personligt tilpassede proteiner, som er med til at stille sulten, og som giver dig mulighed for at få dækket dit daglige behov for proteiner.
· Godhed og energi hver dag med vitaminkompleks.
· Fiber, som hjælper kroppen med at skille sig af med gift- og affaldsstoffer.


 
 
Bedømmelse

Fra : Sunowich


Dato : 28-03-05 23:39Bedømmelse

Fra : nullerbullerpige


Dato : 29-03-05 07:00Bedømmelse

Fra : konkurrencesvar.dk


Dato : 29-03-05 03:57Bedømmelse

Fra : Monik


Dato : 28-03-05 23:57Bedømmelse

Fra : arne.jakobsen


Dato : 29-03-05 00:13Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 174119
Tips : 31694
Nyheder : 719565
Indlæg : 6387131
Brugere : 218301

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste